Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

Destiny, jenomkdyz si tu A6ku vezmes z principu, je to 4x4, ma to motor pred predni napravou a je to vysoko. a ke vsemu automat.

Kdezto bawor je zadohrab, manual a motor za zadni napravou, takze u Audi nemuze byt rec o nejakem pozitku z jizdy

[upravil dne 9/10/08 Marlin]

Motor za zadní nápravou??? :myslim

Odesláno

marlin: predpokladam ze uznas ze ked trosku zasnezi tak v bmw ti je na <> tych milion koni ktore bmw maju ked ich nevedia dat na cestu..

niekde som uz pisal ako sme sli na dovolenku v taliansku (2x bmw 5, 1x mondeo)

tie bmw mali veselo nad 200koni a mondeo ma 85kw a rozhodne sa im otec na tych talianskych potocenych cestach stracal..

zazili uz aj take ze si sadli dvaja chlapi do kufru aby bolo kus viac vahy na zadnej naprave lebo nedokazal tipek vyliezt hore kopcom..

Odesláno

ma tam byt za predni napravou....

Jinak ja mam 140kobyl a enjjak si nestezuji a v zime to bylo uzasny, rpotoze vic vyvazenejsi a citelnejsi auto na snehu sem neridil. Neni nad to ridit prdle plynema predek volantem. PRo me bezpecnejsi pretacivost nez nedotacivost.

Ale co clovek a nazor a ja na bmw a zadokolky se sperou kor, nedam dopustit.,

Odesláno

Destiny: Pokud jsem se tě dotknul, tak se omlouvám, nicméně ohledně požitku z jízdy si Audi prostě neužiju a je spousta takových - podobně jako těch, u kterých to je naopak. Ovšem, některé věci dané koncepcí mohou být výhodou i nevýhodou (náhon, umístění motoru, světlá výška, tuhost podvozku)... Já nikdy neřekl, že BMW bude vždy rychlejší než Audi. Jen jsem řekl, že (možná jsem zapomněl dodat, že podle mého názoru) s BMW si tu cestu víc užiješ, pokud tě baví řídit.

Jen takový hint: řídil jsi někdy silnější pětku, nebo srovnáváš z pohledu toho, kdo s ní závodil - nevíš, jaké měl pneu (vzorek, směs, hloubka vzorku), jaké jelito bylo za volantem, jestli znal cestu a jel správnou stopu, jestli měl v pořádku geometrii, tlumiče, silentbloky - tohle všechno hraje v jízdním chování obrovskou roli obzvlášť u BMW a dobře to víš. Škoda, že většina lidí na tohle peče.

Bohužel právě tohle může ve výběru auta hrát roli. Osobně bych vzal radši Audi ve skvělém stavu než vyhrkané BMW. Ovšem platí to i naopak a pro mě osobně zkrátka Audi s přeposilovaným řízením i brzdami, sedačkami, které co do sportovna (aspoň v modelech, kde jsem seděl) nemají moc co nabídnout, a s koncepcí motoru před přední nápravou, co tě tahá ven ze zatáček... Otázka pohodlí je věc jiná, tam bych možná volil spíš Audi. Tak se to má u mě a rozhodně jsem se tě tím nechtěl dotknout.

Odesláno

osobne musim souhlasit s FX , i kdyz takova RS6 ujede BMW , ale pozitek z jizdy vyhrava BMW (i kdyz jsme zastance Audi)

a co BMW s pohonem 4x4 srovat s Audi Quatro to par v jizdnim zazitkem vyhrava kdo (pomineme sedadla a rizeni)

Odesláno
Původně zaslal: Fx

Destiny: Pokud jsem se tě dotknul, tak se omlouvám, nicméně ohledně požitku z jízdy si Audi prostě neužiju a je spousta takových - podobně jako těch, u kterých to je naopak. Ovšem, některé věci dané koncepcí mohou být výhodou i nevýhodou (náhon, umístění motoru, světlá výška, tuhost podvozku)... Já nikdy neřekl, že BMW bude vždy rychlejší než Audi. Jen jsem řekl, že (možná jsem zapomněl dodat, že podle mého názoru) s BMW si tu cestu víc užiješ, pokud tě baví řídit.

Jen takový hint: řídil jsi někdy silnější pětku, nebo srovnáváš z pohledu toho, kdo s ní závodil - nevíš, jaké měl pneu (vzorek, směs, hloubka vzorku), jaké jelito bylo za volantem, jestli znal cestu a jel správnou stopu, jestli měl v pořádku geometrii, tlumiče, silentbloky - tohle všechno hraje v jízdním chování obrovskou roli obzvlášť u BMW a dobře to víš. Škoda, že většina lidí na tohle peče.

Bohužel právě tohle může ve výběru auta hrát roli. Osobně bych vzal radši Audi ve skvělém stavu než vyhrkané BMW. Ovšem platí to i naopak a pro mě osobně zkrátka Audi s přeposilovaným řízením i brzdami, sedačkami, které co do sportovna (aspoň v modelech, kde jsem seděl) nemají moc co nabídnout, a s koncepcí motoru před přední nápravou, co tě tahá ven ze zatáček... Otázka pohodlí je věc jiná, tam bych možná volil spíš Audi. Tak se to má u mě a rozhodně jsem se tě tím nechtěl dotknout.

To, že se mně to dotklo jsem bral z legrace ;) Já se počítám rozhodně mezi lidi, kteří tolerují i jiné, než jen vlastní názory. Zrovna tak jako když jsem psal, že můj další vůz bude Lexus. Rozhodně je to super kára, ale investice do auta více jak 3.000.000 Kč je zatím nad rámec mých schopností. A navíc, toto auto spadá do kategorie limuzín s vlastním řidičem. (mluvím o Lexus LS600h). Já spíš pošilhávám po mírně jeté Q7 nebo X5. Audi u mne vítězí designově. BMW kvalitou podvozku. Ten systém Xdrive je fakt paráda. :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...