Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já bych dojel toho 18.10. taky bez problému jen bych jel na tu shell tam je luxusní prostor k této aktivitě... a dá se tam sednout a dát kafčo na shell... osobně slalom nepojedu :roker

Odesláno

dalo se to na toho 19tého.. tak už o 18 tém nekombinujme.. taky jsem se byl kouknout na te shelce.. bylo to tam fajn.. ale rozhodla se olešná..tak příště můžeme zase jinde..

Odesláno

no tak se mnou to vypadá blědě, mám toho dneska moc:nevim ....bude tam dneska aspoň nějaké Mi-čko, popř. chystá se nějaký slalom nebo jen pokec?:myslim

Odesláno

no bylo nás tam 5... tak to jste se moc neukázali s tou účastí... hlavě FM co psal že přijede... se to mohlo dát na Hlučíně... takhle jsme se všichni setkávali už na Frýdecké..:xvul

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

no bylo nás tam 5... tak to jste se moc neukázali s tou účastí... hlavě FM co psal že přijede... se to mohlo dát na Hlučíně... takhle jsme se všichni setkávali už na Frýdecké..:xvul

no i já věděl proč to dělám v Martinově :D:D:D ikdyž teda přijeli i kluci s Orlove Haviřova a Karvine a samo i Přema a Petra of Krnov

http://www.peugeot-club.com/index.php?co=galerie/menu&upload=/foto_srazy/soukrome/Ostrava_Martinov_29.7.07

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...