Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sháním model 306 pokud možno 3 dveřák a červené barvy.Nemáte někdo tip?Prolezl jsem neskutečně mnoho stránek s modely a bez úspěchu:nevim.Za každé info děkuji.

Odesláno

bohuzel 306ka se delala jen v mini provedeni 1:43 a v petidvirku... Pak se delal jeste maxik na RC modely 1:10.. jinak asi celkem nic :roll

ted jsem si vzpomel ze jsme nedavno videl nejake modelky na ebay ale co to bylo zac uz nevim :myslim

Odesláno

No,to se to hledá,když umíš číst:Dněmecky,a ty 5ti dvířka taky někde sou?:myslim,já sem taky trošku koukal,ale jen na naše stránky a tam je absolutní h...o,jen sport,klasika žádná, a pak sem našel nějaký modeláře,to nebylo špatný,ale to byly modely z plastu,skládačky ,ale musim nechat že pěkný

nebo jestli špatně hledám?:myslim

[upravil dne 30.9.2008 vendi.stejskal]

Odesláno

Tak to je teda pěkný,díky,ale mám menší problém,nejde mi to otevřít,tak že budu chvíli špekulovat,co s tim:myslim:D

Odesláno

Asi jedině koupit na tom ebay. Já už jsem ty modely od minichampsu scháněl, ptal jsem si i v několika speciálkách na modely jestli by je mohli objednat a už prostě nejsou, nevyrábí se.

Odesláno
Původně zaslal: Zipík

Supr díky.Druhá otázka zní jaké jsou podmínky pro nákup tohoto modelu?Nemáte někdo zkušenost?

pokud myslis nakup pres ebay tak na klubu je nekolik lidi co ma tuto moznost, myslim ze ti s tim klidne pomuzou..;)

Odesláno
Původně zaslal: Creams

3dv :( prosíííím to je problém kua

kua tak to teda mozno budes mat problem tiez som zhanal model 307 restyle a bezvyznamne ma ho iba NOREV a poriadne mastny info mam z jedneho inter... shopu v mierke 1:43 stoji cca 1300sk :o inak nikde inde som ho nevidel

-by som povedal ze tato trojkova rada je zakliata:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...