oddie Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Původně zaslal: Scratch tak mohu rict, ze na dalsi srazy na dzban uz nedorazime, 1h 20min cesta na dzban, 1h 10min cesta ze dzbanu, celkem ujeto 25 km, priste si to fakt necham ujit. Delat sraz tam, kde pulka prahy musi pres rozkopanou letnou, je prinejmensim...... chujovina Jo, když si někdo musí vozit pr*el autem, tak si to holt odstojí, co na to říci. Dost lidí na Džbán doráží tramvají, a dávají si pak v klídku pivko...
John Odesláno 3. říjen 2008 Autor Odesláno 3. říjen 2008 Myslím,že tentokrát to bylo daný tím šíleným fotbalem.....jinak to cestování na Džbán já nemám lepší někdy v průměru taky strávím... i hodinu než tam dohopsám... ale jezdím tak už dooost dlouho a zvykl jsem si na to.... Jako klidně to můžeme dělat jinde.... třeba na Zahradáku v Peugeot restauraci.. kde už pár srazů bylo... ale to se asi zase nebude některým líbit.... :myslim
Guest Scratch Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 oddie: jako 1,5 hodiny v aute nebo tramvaji uz vyjde na stejno....
aka Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 no, ono taky zmizet skoro po prijezdu...se pak clovek nemuze divit, ze chytne jeste kolony i pri odjezdu....
MirasCC Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Tak tak, Vendulka má (jako vždy) pravdu. Ti moudřejší vydrželi až do konce a pak již vyprázdněnou Prahou v poklidu dojeli domů
švejk Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 tak letna se da object... to nejni az takovej problem staci to vzit spodem na kulatak, sice jsou tam kolony, ale urcite to tamtady jede lip, nez na Milady Horakove..
Guest Scratch Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Původně zaslal: švejk tak letna se da object... to nejni az takovej problem staci to vzit spodem na kulatak, sice jsou tam kolony, ale urcite to tamtady jede lip, nez na Milady Horakove.. a kudy myslis ze jsem to objizdel
švejk Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: švejk tak letna se da object... to nejni az takovej problem staci to vzit spodem na kulatak, sice jsou tam kolony, ale urcite to tamtady jede lip, nez na Milady Horakove.. a kudy myslis ze jsem to objizdel to nemam nejmensi predstavu ale zrejme nejak blbe
Recommended Posts