Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevim co si predstavit pod slovem pukat? Vzhledem k tomu ze se jedna o 306 tak to budou silentbloky zadni napravy nebo vydrene loziska zadni napravy. Nic vic tam neni lozisko v kole by totiz hucelo. tom

[upravil dne 29/9/08 kyzektom]

Odesláno

naprava mi praska.. ale to je niekde v strede pod autom. a toto bolo iba ked som zatocil dolava a bolo nalozene a islo to od kolesa.. pukalo to tak rychlo ako sa koleso tocilo

Odesláno

oni ty 306 obcas vydavaj zvlastni zvuky a zvlast zadni naprava.. tak se mi na dalnici stava ze zacne cosi \"piskat\" na prvym zadni kole.. ale stane se to jednou za uhersky a rok a kdyz me to prinuti zastavit a podivat se, tak nic nenajdu a prestane to.. radsi sem po tom nepidil - nekdy je to lepsi ;)

Odesláno
Původně zaslal: PnR

naprava mi praska.. ale to je niekde v strede pod autom. a toto bolo iba ked som zatocil dolava a bolo nalozene a islo to od kolesa.. pukalo to tak rychlo ako sa koleso tocilo

Nebol to iba kameň v dezéne? Popisovaný pukot je väčšinou počuť z predu pri vadnom kĺbe poloosi.

Odesláno

hehe tak kamen to asi nebol lebo kamienok vydava trosku iny zvuk. toto bolo take hlbsie.. no stalo sa mi to dva krat za jazdu vtedy ked bolo auto tak viac nalozene ale odvtedy sa mi to nestalo..

Odesláno

jestli to je takovy ze kdyz prejedes treba diru ozvou se 3-4 rany silne ap ak to slabne

tak urcite silentbloky a loziska - to samy me delalo sundal sem kolo vymenil vsechno dokonce i napravnici a od te doby OK

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...