dolly1010 Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 Co řeknou na technickej, když objevěj neon pod autem? Nebo před technickou sundáváte? Citovat
razor Odesláno 16. květen 2009 Autor Odesláno 16. květen 2009 Né.....normálně to tam nechám............. pokud by měli keci,tka půjdu na technickou jinam...jednou to vyjít musí Citovat
chuck11 Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 kdepak jsou ty slíbené fotečky:roll Citovat
razor Odesláno 17. květen 2009 Autor Odesláno 17. květen 2009 Původně zaslal: chuck11 kdepak jsou ty slíbené fotečky:roll ještě dnes tu budou...musím počkat na tmu =) Citovat
razor Odesláno 17. květen 2009 Autor Odesláno 17. květen 2009 \"Omluvte prosím zhoršenou kvalitu nahrávky,nechte si keci a nechte si nadávky\" SPZ v barvě............ [upravil dne 17.5.2009 razor] Citovat
razor Odesláno 17. květen 2009 Autor Odesláno 17. květen 2009 Svítí spz + dokonce to svítí i na duplex.............. Citovat
razor Odesláno 17. květen 2009 Autor Odesláno 17. květen 2009 Takhle vypadá ten audiosenzor......... Citovat
razor Odesláno 17. květen 2009 Autor Odesláno 17. květen 2009 Celek-Ty neony jak jsou vidět,jdou nastavit-takže buď můžou bejt vidět,a nebo jdou schovat............Ještě se omlouvám z akvalitu fotek-Měl jsme po ruce jen mobil...a navíc ani foťák nemám moc dobrej,takže stejně by to asi moc lepší nebylo.... :papa:papa Citovat
razor Odesláno 17. květen 2009 Autor Odesláno 17. květen 2009 Zítra přidám fotku audiosenzoru za světla,aby bylo vidět,jak to vypadá.............. Citovat
razor Odesláno 17. květen 2009 Autor Odesláno 17. květen 2009 Ještě tu trochu rozlousknu tu záležitost \"CO NA TO POLICAJTI\" ...... Takže pánové mě zastavili(za rychlost),neony svítili,bylo to krásně vidět,a ještě jsem je nechal zapnutý i při tý kontrole-bylo mi blbý to vypínat,když už to stejně viděli... Takže mě trohu postrašili za tu rychlost,a pak se dostalo na nenony-ptal jsem se co mě čeká za to,a řekli doslovně- \"Technickou máte platnou,nikoho to neoslňuje,ani se to neplete s vozidly integrovaného záchranného systému,ani s vozy policie ČR,takže to přehlédneme....Kdyby jste měl třeba modrý,to by bylo něco jinýho.......\" A tím se potvrdila i moje teorie,že jsou alergický spíš na modrý.......... Nakonec mě pustili,a i tu rychlost mi prominuli..... Citovat
Rejty Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 to je jak já s mlhovkama..když mě řekl ten borec policajt,že se mu ty žluty mlhovky líbí:-D:roker Citovat
razor Odesláno 18. květen 2009 Autor Odesláno 18. květen 2009 Původně zaslal: Rejty to je jak já s mlhovkama..když mě řekl ten borec policajt,že se mu ty žluty mlhovky líbí:-D:roker Já si myslím že když už dojde na to že tě zastavěj,stačí bejt normálně slušnej,a dělat si z toho trušku srandu,pak se to hned řeší jinak.....Když na ně začneš bejt hnusnej,tak ti to daj sežrat-bejt policajt tak to dělám taky....namyšlenejm debilům bych to dal sežrat i za ty ostatní(normální) Citovat
Rejty Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 mno kamarada staveli z tou corsou černou..vzadu mu čumi 2 cm kola ven a on mu na ferovku řekl že ví že ty kola tak byt nemaji,ale že se mu to libi...policaj mu odpovedel že si ma vzadu vytahnout lemy aby kola čumeli na 1cm a pak to bude v pohode:)Takže byt slusny a trochu legrace,kdyz to neni zavaznejsi prestupek neni na skodu... Citovat
kopr Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Původně zaslal: Rejty to je jak já s mlhovkama..když mě řekl ten borec policajt,že se mu ty žluty mlhovky líbí:-D:roker no podle me jsou zluty mlhovky jako jediny povoleny ale jen mlhovky Citovat
Rejty Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 kopr:jo ale pokad tam sou z vyroby myslim..uz sme se o tom hadali v mym topicu tady:-D Citovat
Y2K Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 No ale to ze vam taketo \"upravy\" presli u policajtov este neznamena ze dakoho za to nemozu pokutovat... Kamos si spravil na fabii 1,2 duplex, zastavili ho, povedali ze oni vedia ze na fabii to nema co hladat a vzali mu papiere od auta [upravil dne 18.5.2009 Y2K] Citovat
Rejty Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 hoj na slovači to začíná byt pškne kruté....tam radsi ani nepojedem.---- Citovat
razor Odesláno 18. květen 2009 Autor Odesláno 18. květen 2009 Původně zaslal: Y2K No ale to ze vam taketo \"upravy\" presli u policajtov este neznamena ze dakoho za to nemozu pokutovat... Kamos si spravil na fabii 1,2 duplex, zastavili ho, povedali ze oni vedia ze na fabii to nema co hladat a vzali mu papiere od auta [upravil dne 18.5.2009 Y2K] Chtěli eura,on jim je nedal,tak mu vzali papíry................... No já nevím no..........myslím si že to je všechno jen o komunikaci.A zatím mi to i vychází. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.