Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Neony - Oranžový - NEW FOTO !

Recommended Posts

Odesláno

Celek-Ty neony jak jsou vidět,jdou nastavit-takže buď můžou bejt vidět,a nebo jdou schovat............Ještě se omlouvám z akvalitu fotek-Měl jsme po ruce jen mobil...a navíc ani foťák nemám moc dobrej,takže stejně by to asi moc lepší nebylo.... :papa:papa:papa

post-0-14109606993637_thumb.jpg

Odesláno

Ještě tu trochu rozlousknu tu záležitost \"CO NA TO POLICAJTI\" ......

Takže pánové mě zastavili(za rychlost),neony svítili,bylo to krásně vidět,a ještě jsem je nechal zapnutý i při tý kontrole-bylo mi blbý to vypínat,když už to stejně viděli...

Takže mě trohu postrašili za tu rychlost,a pak se dostalo na nenony-ptal jsem se co mě čeká za to,a řekli doslovně- \"Technickou máte platnou,nikoho to neoslňuje,ani se to neplete s vozidly integrovaného záchranného systému,ani s vozy policie ČR,takže to přehlédneme....Kdyby jste měl třeba modrý,to by bylo něco jinýho.......\"

A tím se potvrdila i moje teorie,že jsou alergický spíš na modrý.......... :super

Nakonec mě pustili,a i tu rychlost mi prominuli.....:potlesk

Odesláno

to je jak já s mlhovkama..když mě řekl ten borec policajt,že se mu ty žluty mlhovky líbí:-D:roker

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

to je jak já s mlhovkama..když mě řekl ten borec policajt,že se mu ty žluty mlhovky líbí:-D:roker

Já si myslím že když už dojde na to že tě zastavěj,stačí bejt normálně slušnej,a dělat si z toho trušku srandu,pak se to hned řeší jinak.....Když na ně začneš bejt hnusnej,tak ti to daj sežrat-bejt policajt tak to dělám taky....namyšlenejm debilům bych to dal sežrat i za ty ostatní(normální) ;)

Odesláno

mno kamarada staveli z tou corsou černou..vzadu mu čumi 2 cm kola ven a on mu na ferovku řekl že ví že ty kola tak byt nemaji,ale že se mu to libi...policaj mu odpovedel že si ma vzadu vytahnout lemy aby kola čumeli na 1cm a pak to bude v pohode:)Takže byt slusny a trochu legrace,kdyz to neni zavaznejsi prestupek neni na skodu...:):roker

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

no podle me jsou zluty mlhovky jako jediny povoleny ale jen mlhovky :super

Odesláno

No ale to ze vam taketo \"upravy\" presli u policajtov este neznamena ze dakoho za to nemozu pokutovat...

Kamos si spravil na fabii 1,2 duplex, zastavili ho, povedali ze oni vedia ze na fabii to nema co hladat a vzali mu papiere od auta :papa

[upravil dne 18.5.2009 Y2K]

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

No ale to ze vam taketo \"upravy\" presli u policajtov este neznamena ze dakoho za to nemozu pokutovat...

Kamos si spravil na fabii 1,2 duplex, zastavili ho, povedali ze oni vedia ze na fabii to nema co hladat a vzali mu papiere od auta :papa

[upravil dne 18.5.2009 Y2K]

Chtěli eura,on jim je nedal,tak mu vzali papíry...................

No já nevím no..........myslím si že to je všechno jen o komunikaci.A zatím mi to i vychází.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...