apatch Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Prosim vas zjistim nejak doma kod radia?Koupil jsem to v bazaru a oni ho taky nemeli je to dotazeny z Italie. Musim kvuli tomu do servisu? Citovat
Guest servisman Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 kod rádia jde zjistit podle VIN takže autoservis,někde na počkání za patřičný poplatek s sebou velký TP Citovat
standa Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Vyprdnul bych se na autorizovaný servis.Kup si inzertní noviny a tam tutově najdeš někoho kdo ti to odblokuje.,,ZLATÝ ČESKÝ RUČIĆKY\" žejo. Citovat
brasil Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 myslím, že to finančně vyjde na stejno a kód bude mít napořád [upravil dne 27/9/08 brasil] Citovat
Guest servisman Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 jak kde s cenou sousedovi dali kod v Peugeotu za 200Kč a poradili, a pokud se na odblokování jinde tak chtěli 500 Citovat
brasil Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 tak nějak jsem to chtěl napsat mezi řádky, že zjistit si v Puegeotu kód bude lepší. Variantu s odblokováním bych nechal až pokud tam bude jiný rádio než s jakým auto vyjelo z fabriky Citovat
apatch Odesláno 28. září 2008 Autor Odesláno 28. září 2008 Ok dekuji,ale nekde jsem cetl ze kdyz auto odpojim od baterky tak ze to potom po pripojeni po me bude chtit kod.To to neni nahrany v jednotce ten kod?toho budu muset opravdu tam namackat az budu menit baterku? Citovat
jozza Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Jak u kterého radia.. ale kdyz měníš baterku tak to přepoj jeste přes jednu aby tam šla porad štáva, a pak ji jnen vyměníš. Je to jistější.. Třeba jeste přes startovací kabely z jiného auta... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 A nevim v cem vidis problem. Budes mit kod s peugeotu, a baterku menis snad 1 krat za nejaky roky ne ??? To bude ozaj tak opravdu velky problem tam ten kod uz potom natukat ??? Osobne je to velmi dobre, nakolko se to pak tolko nekradne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.