Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čus, můžete mi prosím někdo poradit, jak sundat přední nárazník na Mi16? Podtřebuju ho schodit, zavařit prasklinku a znovu ho usadit zpět. Ptám se proto, že bych jej nerad zbytečně ještě víc poškodil než je od toho k*****a co mě trefil na parkovišti:grr

Díkes

Odesláno

V čem je to jiný proti normální 405-tce...?:roll

Přední nárazník u normál 405 má 6 šroubů, myslím. 2 dobře přístupné v blatníku z každé strany a 2 na každé plastové \"kostce\" (2 kostky) zepředu - musíš se ohnout pod auto a teď si nejsem jistej, jestli se nemusí vyndat z každýho kola plastový podběhy, aby ses dostal k matkám...? Samozřejmě budeš asi potřebovat jámu nebo dílenskej zvedák, na parkovišti nebo v garáži to půjde hůře, ale je to proveditelné. Jinak to není nic složitého.:papa

Odesláno

To, že je to Mi16 jswem napsal proto, že jsem nevěděl, jestli je tam nějaká odlišnost. Dík za radu. Nárazník už je dole. Muselo to na hever sundat kola a plastový podběhy a pak k tomu věemu byl nádhernej přístup.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...