Maverick Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Čus, můžete mi prosím někdo poradit, jak sundat přední nárazník na Mi16? Podtřebuju ho schodit, zavařit prasklinku a znovu ho usadit zpět. Ptám se proto, že bych jej nerad zbytečně ještě víc poškodil než je od toho k*****a co mě trefil na parkovišti:grr Díkes Citovat
Steiner Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 V čem je to jiný proti normální 405-tce...? Přední nárazník u normál 405 má 6 šroubů, myslím. 2 dobře přístupné v blatníku z každé strany a 2 na každé plastové \"kostce\" (2 kostky) zepředu - musíš se ohnout pod auto a teď si nejsem jistej, jestli se nemusí vyndat z každýho kola plastový podběhy, aby ses dostal k matkám...? Samozřejmě budeš asi potřebovat jámu nebo dílenskej zvedák, na parkovišti nebo v garáži to půjde hůře, ale je to proveditelné. Jinak to není nic složitého. Citovat
Maverick Odesláno 26. září 2008 Autor Odesláno 26. září 2008 To, že je to Mi16 jswem napsal proto, že jsem nevěděl, jestli je tam nějaká odlišnost. Dík za radu. Nárazník už je dole. Muselo to na hever sundat kola a plastový podběhy a pak k tomu věemu byl nádhernej přístup. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.