kopr Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 tak mam takovej problem a je to na dyl tak diky za trpelivost tak situace je takova mam v aute radio sencor 4x50w a repreaky vpredu original 306 a v plate ovaly a kulaty 16cm je to vsechno sencor chapu znacka nic moc ale docela to hraje a hlavne to vsechno bylo novy a stalo to 3 000 a jsem student a ted me napadlo tam dat zesilovac a postupem casu to predelat a zacal bych tim zesikem chtel bych to dat do znacky mac audio a nasel jsme 4kanal 4x180w a dopredu komponentni repro a dozadu ovaly taky mac audio a pak jeste zesik 1x500w a basak 500w a ted k veci jay na to potrebuju kabely na pripojeni zesilovace zatim tam bude jen ten 4kanal a repro ty co tam jsou sencor mam vyhlidlou sestavu 20mm2 bude to stacit na ten 4kanal a pak as tam budou oba zesilovace tak bude potraba vetsi ???????? Citovat
kopr Odesláno 25. září 2008 Autor Odesláno 25. září 2008 a taky kdyby nekdo mel naky schema jak se to zapojuje kdys jsou dva zesilovace jestli se tahaj od baterky dva kabely nebo jestli bude jeste potreba kapacitor proste veskere info diky a naky schema by bylo taky dobry Citovat
Guest Scratch Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 hlavne ted nepripojuj na ten zesik ty sencory, nemusely by vydrzet moje rada zni, postupne nakupovat a pak najednou zapojit.... Citovat
kopr Odesláno 26. září 2008 Autor Odesláno 26. září 2008 ty repro jsou kolem 260w tak by jim 180 uskodilo jo? no nic dam na rady skusenejsich a kdys koupim ty mac audio a dam je na zesik tak to vydrzej jo ? takze spis nejdriv koupit za 3000 tubu a zesik na tubu a tamto nechat hrat radiem jo? a casem vymenit repro a a pak je dat na zesik ???? a co ten kabel utahne to 20mm2 diky byl by to tenhle zesik s tubou http://www.autoradia.biz/produkt/956/mac-audio-mp-tube-30-%2B-mpx-2000.html a tyhle kabely http://www.autoradia.biz/produkt/1002/dietz-23089.html [upravil dne 26.9.2008 kopr] Citovat
Guest Scratch Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 no neverim sencorum, ktery maji 260W, tubu bych nedaval, kdyz tak basak, ta cena je mi podezrela, ale mozna ti to bude hrat dobre, Citovat
kopr Odesláno 27. září 2008 Autor Odesláno 27. září 2008 a nebo takovouhle akci maji i s bednou http://www.autoradia.biz/produkt/884/mac-audio-mp-box-300-%2B-mpx-2000.html no ta cena normalne to v jinejch obchodech stoji vic ale tady to ma ve sleve tak by s tim nic byt nemelo ne ???? a napadlo me ze na ten zesik co je k ty bedne bych zapojilty dva co nemam zapojeny slo by to? diky Citovat
Partner Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 zrovna to poslední mám v autě nemohu si vubec stěžovat . v této firmě jsem zakoupil vše co mám ve voze co se týká audia pán je velice ochoten a rád poradí proto tam jezdím rád poslal jsem tam několik kamarádů a doposud všichni nadšeni přístupem tohoto prodejce k zákazníkům . Doporučuji se sebrat a probrat to s ním co by ti on poradil . :papa:papa:papa:super Citovat
milko9 Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 cawte mam taku dilemu teraz kupil som radio z anglicka no len ked somho zapajal tak som zistil ze ma normalne pripojenie na tu eurokoncovku plus ma systupy 2 cinche na predok 2 cinche na zadok ale len jeden vystup na zosilovac ako to mam teraz vlasne pripojit? dik Citovat
kopr Odesláno 29. září 2008 Autor Odesláno 29. září 2008 Původně zaslal: milko9 cawte mam taku dilemu teraz kupil som radio z anglicka no len ked somho zapajal tak som zistil ze ma normalne pripojenie na tu eurokoncovku plus ma systupy 2 cinche na predok 2 cinche na zadok ale len jeden vystup na zosilovac ako to mam teraz vlasne pripojit? dik rad bych to s nim probral ale mam to trosku z ruky a co jsem se ptal tak ty kabely budou stacit tak to vemu pres net ale jestli to je tak jak rikas tak jedine vic takovejhlech obchodu :super Citovat
kopr Odesláno 7. říjen 2008 Autor Odesláno 7. říjen 2008 http://www.elektroraj.cz/detail.asp?floor=15&shop=76&database=fkt&id=77599 co vy na to cu bude lepsi to mac nebo tohle ???? Citovat
Yantschi Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 AK Ti smiem poradit, tak okamzite vyluc vsetko, kde je v zostave tuba. Tuby nikdy nebudu hrat kvalitne a cisto, iba to duni a huhla. Ak nie si narocny posluchac, ten set MacAudio MPX2000+MacAudio MP Box 300 je na prvy pohlad celkom fajn, ale nie je celkom dobre zladeny. Po premosteni da zosik tak 100 W RMS (ma nameranych 2x60W RMS, ale pri 14,4 V napati, ktore nedosiahnes realne stabilne), kym woofer ma 150W RMS, teda by sa mohlo stat, ze to ten zosik nebude vladat. Kedze ide o entry-level, teoreticky by Ti to mohlo stacit. Co sa tyka Sencorov a ich uvadzanej watazi, vy sa bavite o maximalnych vykonoch, ktore su pre posudzovanie nevhodne. Treba pozerat na vstupne menovite vykony (RMS) a neverim, ze pri tychto reprakoch su vyssie ako nejakych 40-50 W RMS. Ale na zaciatok staci. V prvom rade mi povedz Tvoj financny strop, potom navrhnem dalsi postup. Citovat
Yantschi Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Milko 9: zaloz novu temu, toto sem nepatri. Citovat
droig Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Ako pise Yantschi daj max cenu. Ja by som pouzil iba predne kompa + k tomu sub bednu. Dvere vytlmit napr. Sikadamp, pod repro MDF podlozky a kabel 20, ak chces do buducna robit upgrade tak tam daj hned 50 aby si potom zbytocne netahal nove. Ak budes davat dva zosilovace, kabel len rozdvojis distribucnym blokom. Lacnejsi variant je kupit stvorkanal a 3. a 4. kanal premostit na sub a na 1. a 2. das kompa a paradicka. Citovat
kopr Odesláno 8. říjen 2008 Autor Odesláno 8. říjen 2008 no prave ze strop je dost nizko chapu ze nekdo bude psat at se s tim jdu zahrabat ale proste jsem student a vic nedam dohromady takze situace se ted ma takhle radio sencor 4x50w RMS nevim predni repro original 306 v plate ovaly sencor max 320w ale rms neni a jeste tam jsou kulaty 16cm max vykon 170w ale nejsou zapojeny radio us je neutahlo tak me prave napadlo dat tam zesilovac 4kanal na tyrepreaky co jsou v platu ale jak jsem se dozvedel asi by to nevydrzely tak prisla dalsi moznost dat tam zesik a tubu nebo box (stejne jsem chtel vykuchat a udelat si bednu na miru do auta) a treba na to napojit jeste ty kulaty co nejsou zapojeny takze by byly na zesiku tydva kulaty 16cm a ten wofer diky za vsechny rady nechci to na naky exibice ale proste kdys si neco chci poslechnout vic na hlas proste to nestiha a misto basu to chrci (kdybych stah basy na repreakach snad by to dohnal wofer ) kamos to udal tak ze koupil na aurku a pod zesiky vofry a splacal to dohromady ale vsechno jina znacka a hlavneze ma treba zesik 1000w se mi nechce verit ze je dobrej ze rms bude nekde na bodu mrazu Citovat
kopr Odesláno 8. říjen 2008 Autor Odesláno 8. říjen 2008 kamos mi dneska ukazal tohle rms 250w http://www.carhifi.prodejce.cz/images/html%20produkty/Raveland%20BassMachine%20%20650.htm z ty tuby bych tovyndal a udal tu bednu primo do auta a k tomu kabely http://www.carhifi.prodejce.cz/prislusenstvi.htm ty co maj 20mm2 by mely na to stacit ne ze jeste nevim jestli se to bude rozrustat nebo poradte co by bylo vhodny necham si poradit od vaz zkusenych diky za rady [upravil dne 8.10.2008 kopr] Citovat
Mirrae24 Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Raveland, FirstAustria NIKDY! Věř mi, Raveland ne!!! Levné šmejdy co hrají prd, jen se ohání watty, ale skutek (watt) utek Doporučuji raději to Mac audio... Nebo Lighting audio (z těch levných) Citovat
f3Rd@ Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Hlavne prvne vymen radio za neco schopneho, na sencor nema cenu davat zesiky, bo ten zvuk je otres... Citovat
Mirrae24 Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Rádio = Alpine, Clarion, takřka nic jiného .... Citovat
Yantschi Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Suhlas s chlapcami. Raveland nie. A s radiom maju tiez pravdu. Autohifi je vec postupnej prerabky. Ak nemas prachy, NIKDY nekupuj veci hrhrh a nechaj si poradit. A zacni radiom. Odporucam predovsetkym Alpine (len pozor, aby mali RCA vystup). Citovat
kopr Odesláno 12. říjen 2008 Autor Odesláno 12. říjen 2008 jj prave proto tu je nic zatim nekupuju ale to radio kluci taky rikaly ze bude na nic ale na jiny jsem nemel tak jsem ho koupil a hraje to lip nes ty jejich radia a hlavne ma usb takze to tam zatim necham Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.