MJSytic Odesláno 25. září 2008 Autor Odesláno 25. září 2008 Tak jsem koukal na ty ceníky (máme ČEZ) a nevyznám se v tom. Copak já vím, jaký máme dole jističe:aut Prostě budu počítat 5Kč a je to Takže díky za asistenci a pomoc při výpočtu [upravil dne 25.9.08 MJSytic] Citovat
MJSytic Odesláno 25. září 2008 Autor Odesláno 25. září 2008 Původně zaslal: Welis máš skvělou náladu na řešení tohoto problému :-D No já mám takovouhle náladu od tý doby, co jsem zbořil auto. Protože od tý doby pořád něco řeším (chápat tak, že se pořád něco se*e) a nějak to nechce přestat ... Ale když vidím, jak to tady v baráku nikoho nezajímá, že firma tu díky nám děla kšefty a my z toho máme pár stovek měsíčně, jen aby se neřeklo, tak mi to prostě nedá Citovat
Supersonic Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 Původně zaslal: MJSytic Tak jsem koukal na ty ceníky (máme ČEZ) a nevyznám se v tom. Copak já vím, jaký máme dole jističe:aut Prostě budu počítat 5Kč a je to Takže díky za asistenci a pomoc při výpočtu [upravil dne 25.9.08 MJSytic] Není za co, jinak jističe máš na faktuře:D Citovat
Pata Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: Welis máš skvělou náladu na řešení tohoto problému :-D No já mám takovouhle náladu od tý doby, co jsem zbořil auto. Protože od tý doby pořád něco řeším (chápat tak, že se pořád něco se*e) a nějak to nechce přestat ... Ale když vidím, jak to tady v baráku nikoho nezajímá, že firma tu díky nám děla kšefty a my z toho máme pár stovek měsíčně, jen aby se neřeklo, tak mi to prostě nedá No stress Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.