Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar 405-kari;) .

Mám jeden dotaz!

Pri štarte mi začne svietiť kontrolka vody v palivovom filtry, a ja ako správny majiteľ že idem to hneď spraviť.Ale uvažujem že ako.Tunak na fotke to je pumpička a vnej by mal byť skrity palivovy filter???

To prva otázka.Teď druhá.

Asi po 2dnoch nejazdnia mi padá trošku nafta a uvažujem nad tím že by som prerušil privodnú hadičku do pumpčky a predňou by som dal klasický benzínový filter ten malinký.BUde hneď slížiť ako jednosmerný ventil.Teraz otázka Je to veľká chlopotina?? Alebo je to reálne??:super

post-0-14109602248442_thumb.jpg

Odesláno

Do přívodu nafty můžeš klidně dát i další filtr--já jsem měl klasickou,,skleničku\'\'--(hrubý filtr--dává se do tater,liazek atd),

do 205 pasoval přímo na původní filtr,jen se musel použít delší průtočný šroub.

Ten filtr,o kterém píšeš,můžeš dát taky,jen dobře nasaď hadice na doraz,ať ti to tudy nebere vzduch!!! Jinak píšeš filtr

benzínový:myslim,dal bych radši naftový :D,(vyrábějí se oba druhy)--nevím,co by nafta dělala s tím benzínovým,když se

prodávají oba druhy.Jestli je v tom filtru i zpětný ventil,bude zabraňovat padání nafty--jak píšeš--musíš ho dát po směru

šipky :papa

S tou--skleničkou--odkalovačem--jsem byl velmi spokojen

[upravil dne 24/9/08 ozzy1956]

Odesláno

Noooo to vieš akosi som nevedel že sa vyrábaju aj naftové ešte som sa snimi nestretol.:)

Tak díky moc teraz si už len pozhanam veci a vzúro dop teho.

Potom dám vedeť.:super

Odesláno

Viděl jsem ty naftové v bývalých Mototechnách a v Globusu--ty naftové jsou o něco dražší...plastový průhledný

bazmek,že vidíš i materiál filtru,dva nátrubky na hadice...

Odesláno

Jááááj.Na to som kukal v mototechcne a myslel som si že je to benzínový filter.TAky priesvytný a vydíš aj jadro filtru tak to predsa len bolo naftové...ja som bambus.A Rozmýšlal som vtedy na čo by mi bol doma..To poteší že...:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...