Tosko Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 Zdar 405-kari;) . Mám jeden dotaz! Pri štarte mi začne svietiť kontrolka vody v palivovom filtry, a ja ako správny majiteľ že idem to hneď spraviť.Ale uvažujem že ako.Tunak na fotke to je pumpička a vnej by mal byť skrity palivovy filter??? To prva otázka.Teď druhá. Asi po 2dnoch nejazdnia mi padá trošku nafta a uvažujem nad tím že by som prerušil privodnú hadičku do pumpčky a predňou by som dal klasický benzínový filter ten malinký.BUde hneď slížiť ako jednosmerný ventil.Teraz otázka Je to veľká chlopotina?? Alebo je to reálne?? Citovat
ozzy56 Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 Do přívodu nafty můžeš klidně dát i další filtr--já jsem měl klasickou,,skleničku\'\'--(hrubý filtr--dává se do tater,liazek atd), do 205 pasoval přímo na původní filtr,jen se musel použít delší průtočný šroub. Ten filtr,o kterém píšeš,můžeš dát taky,jen dobře nasaď hadice na doraz,ať ti to tudy nebere vzduch!!! Jinak píšeš filtr benzínový,dal bych radši naftový ,(vyrábějí se oba druhy)--nevím,co by nafta dělala s tím benzínovým,když se prodávají oba druhy.Jestli je v tom filtru i zpětný ventil,bude zabraňovat padání nafty--jak píšeš--musíš ho dát po směru šipky S tou--skleničkou--odkalovačem--jsem byl velmi spokojen [upravil dne 24/9/08 ozzy1956] Citovat
Tosko Odesláno 25. září 2008 Autor Odesláno 25. září 2008 Noooo to vieš akosi som nevedel že sa vyrábaju aj naftové ešte som sa snimi nestretol. Tak díky moc teraz si už len pozhanam veci a vzúro dop teho. Potom dám vedeť. Citovat
ozzy56 Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 Viděl jsem ty naftové v bývalých Mototechnách a v Globusu--ty naftové jsou o něco dražší...plastový průhledný bazmek,že vidíš i materiál filtru,dva nátrubky na hadice... Citovat
Tosko Odesláno 26. září 2008 Autor Odesláno 26. září 2008 Jááááj.Na to som kukal v mototechcne a myslel som si že je to benzínový filter.TAky priesvytný a vydíš aj jadro filtru tak to predsa len bolo naftové...ja som bambus.A Rozmýšlal som vtedy na čo by mi bol doma..To poteší že... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.