Tosko Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 Nazdárek.Som tu znova a zas si neviem dať radu resp.nemôžem najsť na motory jeden malinky zanedbateľný element. Vie mi niekto povedať kde by som našiel na prevodovke snímač otáčok?? POtreboval by som vedeť presne z ktorej strany a kde presne je. Aj dajeke foto by sa dosť hodilo Peugeot 405 1,9d r.v89.Diiky moc:papa Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 estli si to pamatuji dobre tak za motorem v urovni spojky a v horni časti Citovat
Tosko Odesláno 24. září 2008 Autor Odesláno 24. září 2008 POčkaj.Za motorom zo strany šoféra teda keď pozeráš z vrchu tak od šoféra niekde hore??? Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 otevres motor najdes si prelom mezi motorem a prevodovkou naklonis se za motor a zvrchu uvidis kabel jek jde do prevodovky to cidlo je tam na jednom sroubku .myslim ze desitka klič. Citovat
Tosko Odesláno 24. září 2008 Autor Odesláno 24. září 2008 OOOOOOOk..Diiikes moc.Podla toho kabliku ho nenajdem bo ziadni tam nieje.Pravdepodobne je vypojený lebo motor bol je dieslovi a predtim tam bol benzin.Aj palubovka je benzinová.A je tam otačkomer len nefunguje, plan je prepojiť snímač otáčko s otačkomerom do palubovky.Sú dve možnosti buď to pojde alebo nie! Keď hej tak budem rád a keď nie tak budem musieť zohnať dieselový otáčkomer na 405 len netuším či sa bežne vyrábal?? Každopádne chcem si tam otáčkomer spraviť. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.