oni Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 tak mam dva takovy problemy,jeden je ze kdyz prsi tak tesnici guma co je po obvodu celeho ramu dveri je plna vody a pak mi voda tece do interieru a uz nevim co s tim! ten druhy je,ze u el. stahovani okynek mam u sebe tlacitko stahovani druhych dveri a to funguje obracene jako u mych dveri!u svych dveri tlacitko dolu,okynko jede dolu,ale pak u druhych dveri tlacitko dolu a tim okynko jede nahoru a u tlacitka spolujezdcovych dveri je to same,tlacitko dolu,okynko nahoru! Citovat
pastorek Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 Tá guma okolo dverí môže byť niekde v hornej časti prasknutá. Má profil rúrky tak cez puklinu môže do nej zatekať. Najrozumnejšie by bolo jú vymeniť. Pri ovládaní okien sa pravdepodobne jedná o prehodené káble na motorčeku spolujazdcových dverí. Citovat
oni Odesláno 22. září 2008 Autor Odesláno 22. září 2008 koukalk jsem,ale na to kolik tam byva vody i pri malejch destich jsem zadnou prasklinu nenasel a nejakou malou se to tolik nenaplni!dole v ty gume jsou diry jako uz z vyroby tak po 10 cm,neni to tema,ale ty tam byli a ze zacatku to nedelalo! to stahovani,konektor je jeden do tlacitka,nemuze preci dojit k prehozeni.... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 Pastorek to mysli tak, ze sou prehozene kable ktore vedou ne do ovladaca, ale do motorka. Na ovladaci nemohou byt prehozene kabely, respektive mozu, ale na oboch naraz. To znamena ze sou prehozene na motorku u spolujezdcovich dveri. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 oni, a tou gumu vymen... Prasklinku mozna nenajdes, lebo je to guma. Kdyz je zavres tam se zmrsti, e nekde se ta prasklinka muze prejavit. Alebo odtud tu gumu vytahni, a celou je prekoukni tak, ze ji trocha ponatahujes... Kdyz ji natahnes, potom sa da najst prasklinka... Citovat
oni Odesláno 22. září 2008 Autor Odesláno 22. září 2008 jasny,ten konektor by sel prehodit,to zkusim! tu gumu jsem uz prohlizel vseljak a nic! Citovat
kanes Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 s tou gumou okolo dveri mam ten isty problem....je to na dverach spolujazdca, akonahle zaprsi alebo umyvam auto guma je plna vody a vyteka aj do interieru cez tie vetracie otvory co su v nej. Mal som to uz viac krat vybrate celu gumu som prezrel ale ziadne praskliny alebo diery som v nej nenasiel.....je to zahada, ale zatekat musi len popri dverach zda sa mi ze v tych miestach od okna, ak to niekto vyriesil dajte vediet Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.