martinch Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 zdravím páni. mám, už pár krát v tejto diskusii spomínaný problém. motor beží aj po vypnutí ešte cca 3 sekundy a svieti kontrolka chyby motorovej jednotky. nepomohla ani výmena nafty (shell za slovnaft), ani výmena palivového filtra. bolo tu spomínané, že by to mohol byť \"chcípaci\" ventil. poradte prosím, kde ho mám hľadať. Citovat
Guest servisman Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 chcíp ventil v tom bych hledal problém:) Citovat
Durko Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Myslím že by to mal byť taky valček na čerpadle a ide k tomu jeden kábel.môže tam byť humus a preto zostáva vysieť Citovat
Dundee Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Původně zaslal: martinch kde nájdem ten chcípak? Mám 1.9 TD, ale umístěnej bude stejně Citovat
pery Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Mám takovej dojem že se chcípací vetil/stop ventil/ se nedostaneš poněvadž určitě máš imobilizer, a proto je na čerpadle speciální oplechování aby se na něj zloději jen tak nedostali. Navíc ten krycí plech má tzv. zalamovací šrouby, takže odvrtat a pak se dostaneš na ten ventil který vyšroubuješ a většinou tam jsou šupiny z kovu které musíš odstranit a ventil mohl zavírat. Pro spětnou montáž použij normální šrouby a nebo v Peugeotu objednat sadu zalam. šroubů P 206 1.4 HDi černá 2003 Citovat
Jindras Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 To je fakt,lepší to odvrtat a sehnat zalamováky,ale ten stopák by to mohl být,nebo obětovat nějaké peníze a navštívit Peugot servis a vědět u tak důležité věci víc!!! Citovat
comm Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 jojo nic ineho ako stop ventil mne to tiez casom caka bo tiez oneskorene vypina ale nie tak ete neskoro Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.