Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravím páni.

mám, už pár krát v tejto diskusii spomínaný problém. motor beží aj po vypnutí ešte cca 3 sekundy a svieti kontrolka chyby motorovej jednotky. nepomohla ani výmena nafty (shell za slovnaft), ani výmena palivového filtra. bolo tu spomínané, že by to mohol byť \"chcípaci\" ventil. poradte prosím, kde ho mám hľadať.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mám takovej dojem že se chcípací vetil/stop ventil/ se nedostaneš poněvadž určitě máš imobilizer, a proto je na čerpadle speciální oplechování aby se na něj zloději jen tak nedostali. Navíc ten krycí plech má tzv. zalamovací šrouby, takže odvrtat a pak se dostaneš na ten ventil který vyšroubuješ a většinou tam jsou šupiny z kovu které musíš odstranit a ventil mohl zavírat. Pro spětnou montáž použij normální šrouby a nebo v Peugeotu objednat sadu zalam. šroubů

P 206 1.4 HDi černá 2003

Odesláno

To je fakt,lepší to odvrtat a sehnat zalamováky,ale ten stopák by to mohl být,nebo obětovat nějaké peníze a navštívit Peugot servis a vědět u tak důležité věci víc!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...