Michal639 Odesláno 31. březen 2004 Odesláno 31. březen 2004 Cau. Shanim manual nebo nejakou knizku k autu Peugeot 309 1.3 r.v.89 nebo aspon k motoru. Dik za odpoved Citovat
Toman Odesláno 31. březen 2004 Odesláno 31. březen 2004 Cau, knizky mam (jak na to + jeste jedna tenci).. sem to i naskenoval, takze muzu poslat, ale je to ten novejsi model takze nevim nevim... Citovat
Michal639 Odesláno 1. duben 2004 Autor Odesláno 1. duben 2004 Napsán autorem Toman Cau, knizky mam (jak na to + jeste jedna tenci).. sem to i naskenoval, takze muzu poslat, ale je to ten novejsi model takze nevim nevim... Cau. Jestli to muzes poslat,tak by to bylo dobre. Jak je to velike, pujde to mailem? Podvozek na novejsim typu by snad mel byt stejny a motor snad nebude uplne jiny. Dik Citovat
martin04 Odesláno 1. duben 2004 Odesláno 1. duben 2004 cau, mozes poslat tie knizky aj na martinsusko@hotmail.com, mam 309 D, r. 89. osobne sa ,moc do oprav nepustam, ale mam nejake problemy so zadnou brzdou - nieco tam drhne, tak chcem vedet co tam vobec je, dik. Citovat
Toman Odesláno 1. duben 2004 Odesláno 1. duben 2004 No.. s mailem bych to nevidel tak ruzove :-) Je to preci jen trosicku tlustsi knizka a skenoval jsem to na 200dpi = cca 45Mb v zipu.. to na mail asi nepujde Ale byl jsem tak hodny ze jsem si pro tyto ucely zalozil Ftp a nahral to tam... (kdybych to tam nahodou nemel, tak mi napiste znovu to tam nahraju).. odkaz by mel byt zde: http://toman.webz.cz/ Citovat
martin04 Odesláno 8. duben 2004 Odesláno 8. duben 2004 nejak sa tam nemozem dostat ani http ani ftp, nemozes s tym neco urobit, dik Citovat
Toman Odesláno 8. duben 2004 Odesláno 8. duben 2004 Ted sem se nas*al... ha*zli jedni... toho 31 to jelo urcite.. ted to nejede a nemuzu se tam ani nalogovat.... Na mail mi beztak neodpovi takze nevim.... p.s. jestli ma nekdo svoje ftp muzu mu tam ty knizky nahrat.. je to 44 a 18Mb. Citovat
Luger Odesláno 20. květen 2004 Odesláno 20. květen 2004 Vlezlá jízlivost: 205ka by asi nebyla, což... Citovat
Toman Odesláno 20. květen 2004 Odesláno 20. květen 2004 Kdybych mel pred barakem 205 tak bych tu knizku urcite mel, ale stoji mi tam 309ka takze mam oskenovanou tuto. Ale stahni si to taky, je to podobny p.s. ale o 1.9ce motoru tam neni myslim vubec nic..... rikam predem. Citovat
Petano Odesláno 20. květen 2004 Odesláno 20. květen 2004 To jsem uz zjistil ... skoda ze z XU je tam jenom diesel Ale karbec tam trochu popsanej je (daval se i na 1.6). Citovat
Luger Odesláno 20. květen 2004 Odesláno 20. květen 2004 Napsán autorem Toman Kdybych mel pred barakem 205 tak bych tu knizku urcite mel, ale stoji mi tam 309ka takze mam oskenovanou tuto. Ale stahni si to taky, je to podobny p.s. ale o 1.9ce motoru tam neni myslim vubec nic..... rikam predem. Jo, celkem podobný to je, co se týče obecných věcí... Jenže knížka na rallye verzi asi něňy... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.