Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám P 206, 1,4 nafta, rok výroby 2003. Dovoz z Itálie. Sedačka řidiče je hrubo prosezená, asi od nějakýho tlustýho Itala. Kde a za kolik se dá sehnat jiná. Už jste to někdo řešil?

Odesláno
Původně zaslal: Pepas

Mám P 206, 1,4 nafta, rok výroby 2003. Dovoz z Itálie. Sedačka řidiče je hrubo prosezená, asi od nějakýho tlustýho Itala. Kde a za kolik se dá sehnat jiná. Už jste to někdo řešil?

Mno asi vygooglovat vrakoviště v tvém okolí i jinde (nevidím, odkud jsi) + zkus tady na fóru sekci Inzerce - náhradní díly - koupím. Za kolik nevím...

Odesláno

Jsem z okolí Blanska, Rájec-Jestřebí. Pažouta mám od července. Vyměnil jsem ho za OPLA ASTRU, protože už jsem nepotřeboval takový velký auto. Zatím jsem s Pažoutem spokojen. Najeto 65000 km. Až ne tu sedačku OK.

Odesláno

No astra a 206 neni zas tak brutalni rozdil nebo ano ?

Sedacku na vrakaci sezenes, len je otazne, ci v rovnaky farbe jakou mas v aute.

Odesláno

Tak teda mezi astrou a 206 nějaký rozdíl je. A dost podstatný. Ve 206 se rozhodně nesvezeš tak jako v oplu. A pokud se týká sedačky do 206, pokud ji neseženu v barvě jakou potřebuji (modrá), tak bych to vyřešil asi nějakým potahem na sedadla. Alespoň na ta přední.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...