tzatrapa Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 Zdravím vššechny.Potřebuji poradit. Při rozjezdu za studena se mi motor jakoby začne dusit a asi vteřinu trvá než se chytne.Dělá to za studena.Jakmile se rozjedu,je vše v pořádku.Neví te čím to? Dík za odpověď Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 Původně zaslal: tzatrapa Zdravím vššechny.Potřebuji poradit. Při rozjezdu za studena se mi motor jakoby začne dusit a asi vteřinu trvá než se chytne.Dělá to za studena.Jakmile se rozjedu,je vše v pořádku.Neví te čím to? Dík za odpověď motor? Citovat
pavel.n Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Mě to dělá taky,ale jenom když se chci svižněji rozjet z křižovatky.(při studeném motoru)Jako kdyby to nechtělo pustit aby jsi neničil motor. Citovat
tzatrapa Odesláno 17. září 2008 Autor Odesláno 17. září 2008 Přesně tak,nejdříve nic,tak musíš víc sešlápnout a pak se to najednou chytne a auto vystřelí. Co by to mohlo být? Citovat
pavel.n Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Asi to bude normální.Známému to dělá 206 taky.Nějaká další specialita peugeotu. Citovat
robozv Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 pred casom sa to tu rozoberalo v sekcii servis tiez mam ten isty problem no dnes som bol v servise a objednali ma na buduci piatok ak diagnostika nic neukaze tak prehraju novsi softver a malo by to byt OK. Zevraj sa to zvykne vyskitovat u benzinov no ked to budem mat napisem co a jak Citovat
tzatrapa Odesláno 17. září 2008 Autor Odesláno 17. září 2008 Tak to vypadá jako standartní problém Peugeotů,který nemá vysvětlení Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.