Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím chlapy.Nedávno som na motore dosiehol najazdených 310000km a už pomaličky začína podimovť do motorového priestoru.Tak by som chcel dať spraviť generálku motora.Chcem sa vás spýtať neviete koľko by ma to mohlo cca výsť a čo všetko by som mal dať spraviť keby chcem aby mi ten motor ešťe poslúžil? Motor je peugeot 405 1,9diesel r.v.1989:roll

Odesláno

Doporučuji nedělat generálku motoru--zvlášt,když ji bude dělat někdo jiný a to proto,že oprava je velmi drahá--ra-

ději bych sehnal jiný motor--ten 1.9 D se snad pořád vyrábí....takže seženeš i novější typ

Jinak těch 310 000 není žádná hrůza--snad by stačilo udělat hlavu--ventily--zkusit tlaky...:)

Odesláno

Hej parada.Diki moc ozzy.Tak to dam chalanom kuknu´ť bo v poslednej obe mam cely spodok mastny ael olej mi netečie počitam že asi vstrekovacie cerpadlo tak by som to dal asi pretesnit.Bo neavno som umyval motor a za mesiac sa mi spravila od čerpadla škvrna takže bude muset ist pod kľúč:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...