Tosko Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 Zdravím chlapy.Nedávno som na motore dosiehol najazdených 310000km a už pomaličky začína podimovť do motorového priestoru.Tak by som chcel dať spraviť generálku motora.Chcem sa vás spýtať neviete koľko by ma to mohlo cca výsť a čo všetko by som mal dať spraviť keby chcem aby mi ten motor ešťe poslúžil? Motor je peugeot 405 1,9diesel r.v.1989:roll Citovat
ozzy56 Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 Doporučuji nedělat generálku motoru--zvlášt,když ji bude dělat někdo jiný a to proto,že oprava je velmi drahá--ra- ději bych sehnal jiný motor--ten 1.9 D se snad pořád vyrábí....takže seženeš i novější typ Jinak těch 310 000 není žádná hrůza--snad by stačilo udělat hlavu--ventily--zkusit tlaky... Citovat
Tosko Odesláno 16. září 2008 Autor Odesláno 16. září 2008 Nooo.Plne súhlasim.S novším motorom.A nevedel by si mi povedat co to asi vyjde??? cca? Citovat
ozzy56 Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 Počítám tak 12 000 za motor. A ta oprava hlavy (ventily) tak do 5 000. Ale chce to změřit kompres.tlaky válců,aby se vědělo co dále... Citovat
Tosko Odesláno 16. září 2008 Autor Odesláno 16. září 2008 Hej parada.Diki moc ozzy.Tak to dam chalanom kuknu´ť bo v poslednej obe mam cely spodok mastny ael olej mi netečie počitam že asi vstrekovacie cerpadlo tak by som to dal asi pretesnit.Bo neavno som umyval motor a za mesiac sa mi spravila od čerpadla škvrna takže bude muset ist pod kľúč Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.