Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

JUBILEUM - 10. mini sraz Vysočina  

1. 1. JUBILEUM - 10. mini sraz Vysočina

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tak chci poděkovat za supr večer a krásný odreagování při minisrazu na Vysočině bylo to supr.. a Béďovi díky za krásný a milý překvapení :)

Jinak pár fotek co jsem udělal kdyžtak hodím zítra přes den na FTP aby jste se mohli podívat hlavně na jízdy motokár :D

P.S Čokoláda byla jako vždy hutná a chutná.... :)

Odesláno

Jsem si strihl kousek pred domovem jednu rutinni policejni kontrolu, prislusnici mi pomohli zjistit, zda jsem pred jizdou nepozil alkoholu, dale mi pomohli zjistit, jak jsem na tom bodove a jestli auto, ktere jsem osobne noveprebiral v autosalonu, neni kradene. Timto tedy krome Bedovi dekuji i prislusnikum a taktez Zdekovi, ze na me hezky pockal a vyslechl moje, doufam ze napinave, vypraveni. Paaaaaaaaaaaa

:mrk

Odesláno

Taky děkujeme za super srazík s dobroučkým překvapením. Rádi jsme vás všechny viděli a už se těšíme na příště.

Cesta domů byla díky pěkné mlze docela napínavá :roll .

Odesláno
Původně zaslal: Jezkovi.voci

Původně zaslal: kujon106

Děkuji též za příjemné sobotní odreagování, bylo to opravdu dechberoucí a půvabné :D

Jsem tehoz nazoru. Mam dojem, ze chvilemi bylo setkani i interesantni. :roker

Jsme absolutně za jedno a mohu pouze dodat, že za sebe si pohrávám s ideou označit konverzaci na tomto sraze za intelektuální vzpruhu :D :D

Odesláno

Původně zaslal: Jezkovi.voci

Děkuji též za příjemné sobotní odreagování, bylo to opravdu dechberoucí a půvabné :D

Jsem tehoz nazoru. Mam dojem, ze chvilemi bylo setkani i interesantni. :roker

Jsme absolutně za jedno a mohu pouze dodat, že za sebe si pohrávám s ideou označit konverzaci na tomto sraze za intelektuální vzpruhu :D :D

no já byl spíš oslněn cizíma slovama :D:D:D

každopádně Béďane , beru tě za slovo . :roker

Odesláno

zdravím účastníky 10 srazu. Děkuji za bezva odpoledne. Bohužel jsem s Vámi nenavštívil REBELA.(Otcovské povinnosti- půjčit auto dceři na rande) Jsem rád, že Vás postupně poznávám osobně a vím koho si pod předzdívkou na fóru představit. Dík.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...