Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

urcite ste nekdo uz delal si plato do auta? jakym materialem to potahujete,mel jsem na tom dva druhy koberce a oba mi za jedno leto strasne vysisovali a uplne ztracely chlup,takze jsem mel pak po celym aute! co mi doporucite!chtel bych cernou barvu!

Odesláno

ja jsem pouzival potahovou tkaninu co se prodava. (tu co je do auta) a vydrzi to hodne, pokud chces jen plato tak toho bude potreba kousek... jen pozor s lepenim, nejlepsi je na to lepidlo ve spreji. Tkanina je tenka a chemopren protece..

Odesláno
Původně zaslal: Escaper

ja jsem pouzival potahovou tkaninu co se prodava. (tu co je do auta) a vydrzi to hodne, pokud chces jen plato tak toho bude potreba kousek... jen pozor s lepenim, nejlepsi je na to lepidlo ve spreji. Tkanina je tenka a chemopren protece..

no ja myslel ze bych to poradne napnul a prehnul pres okraj a tam to pripevnil pomoci druhy desky a sroubu!!

Odesláno
Původně zaslal: oni

Původně zaslal: Escaper

no ja myslel ze bych to poradne napnul a prehnul pres okraj a tam to pripevnil pomoci druhy desky a sroubu!!

Ja to vzdycky delal sponkovackou ... natahl a za rohem prisponkoval ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...