oni Odesláno 15. září 2008 Odesláno 15. září 2008 urcite ste nekdo uz delal si plato do auta? jakym materialem to potahujete,mel jsem na tom dva druhy koberce a oba mi za jedno leto strasne vysisovali a uplne ztracely chlup,takze jsem mel pak po celym aute! co mi doporucite!chtel bych cernou barvu! Citovat
Yantschi Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 A pouzil si koberce urcene pre auta? A co tak skusit flockovanie? http://www.tuning.sk/dokument_exkluzivny_interier_flock_technologia Citovat
Escaper Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 ja jsem pouzival potahovou tkaninu co se prodava. (tu co je do auta) a vydrzi to hodne, pokud chces jen plato tak toho bude potreba kousek... jen pozor s lepenim, nejlepsi je na to lepidlo ve spreji. Tkanina je tenka a chemopren protece.. Citovat
oni Odesláno 16. září 2008 Autor Odesláno 16. září 2008 Původně zaslal: Escaper ja jsem pouzival potahovou tkaninu co se prodava. (tu co je do auta) a vydrzi to hodne, pokud chces jen plato tak toho bude potreba kousek... jen pozor s lepenim, nejlepsi je na to lepidlo ve spreji. Tkanina je tenka a chemopren protece.. no ja myslel ze bych to poradne napnul a prehnul pres okraj a tam to pripevnil pomoci druhy desky a sroubu!! Citovat
Pata Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 Původně zaslal: oni Původně zaslal: Escaper ja jsem pouzival potahovou tkaninu co se prodava. (tu co je do auta) a vydrzi to hodne, pokud chces jen plato tak toho bude potreba kousek... jen pozor s lepenim, nejlepsi je na to lepidlo ve spreji. Tkanina je tenka a chemopren protece.. no ja myslel ze bych to poradne napnul a prehnul pres okraj a tam to pripevnil pomoci druhy desky a sroubu!! Ja to vzdycky delal sponkovackou ... natahl a za rohem prisponkoval Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.