Kekros Odesláno 15. září 2008 Odesláno 15. září 2008 od roku 2001 mam takovej dojem se do ŘP (řidických průkazů) už nepsalo malé moto. A nedávno mi známej říkal, že i když to tam neni zapsáno, tak je to ve vyhlášce, že malýho skůtříka řídit můžu. Tak se obracim na vás, jestli je to pravda a nebo musim dělat testy ? Citovat
Welis Odesláno 15. září 2008 Odesláno 15. září 2008 no ono se tam psalo kdysi davno do 50ccm3 pak se to zrušily a znám troubu co si v 15 udelal na babetu ŘP a ted zase zavedly že s ŘP B mužeš řídít motorku s konstrukční rychlostí do 45km/h takže když pujdeš na DI(Dopravní inspektorát) a řekneš že to tam chceš, pak by ti měli vyměnit ŘP dát ti novej s již zapsanou skupinou AM ... nevim jak to je když budeš jezdit a nebudeš to mít napsaný v ŘP.. ale bál bych se že to jako jízda bez něho.. já mám pro jistotu A i B :-) Citovat
Kekros Odesláno 15. září 2008 Autor Odesláno 15. září 2008 Já mam B i C, ale nevim jestli můžu řídit babetu . Tak se zítra zeptam. Díky moc Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 15. září 2008 Odesláno 15. září 2008 Babetu na AM riadit mozes, horsie je to s motyciklami co maju konstrukcnu rychlost nad 45 km/h Welis a jak to myslis ze poznas i troubu co si v 15 cti robil vodicak na malou motorku ??? Ja som si ho robil tiez, a vobec to nelutujem... Nakolko od 15 do 18 som inu moznost ako maliho skutra nemal... A nemal som babetu ale simsona, a ten vodicak bol velmi prospesny Citovat
janča205 Odesláno 15. září 2008 Odesláno 15. září 2008 Já jsem si v patnácti dělala taky papíry na malou motorku a docela jsem se na ní vyřádila! Citovat
orgacek Odesláno 15. září 2008 Odesláno 15. září 2008 Je to jak říkaj kluci, moped do 50ccm a rychlost max.45 km/h, ikdyž to nemáš zapsaný v ŘP Citovat
Escaper Odesláno 15. září 2008 Odesláno 15. září 2008 Ja taky jezdim na scooteru s konstrukcni rychlosti do 45 km/h a mam jen B. Chci zajit na inspektorat a nechat si to tam zapsat. Jen se tam chystam uz cele prazdniny a nejak jsem se tam jeste nestavil:mad: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.