Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Klobouk dolů, no měl jsi taky ty EVO RINGS? Mně to na ohybání přišlo celkem nešikovný, přecejen by se toho ohybalo fakt dost, tak jsem si radši zapiloval. Viděl jsem na tom obrázku k tomu propisku ale nějak mě to netrklo, že by se to mělo ohnout. Rámečky teda vyměněny bez problémů? Njn, kdyby to radši udělali přesně hned a napoprvé, mě už by to nevyměnili, páč už jsou upilovaný :nevim

Původně zaslal: BoneDaddy

Tak přidám svou trošku do mlýna a to hlavně k rámečkům budíků: :roker

A podsvícení (asi sériové ale už z diod):

Co se týče těch rámečků, tak jsem na tom byl podobně jako corsair a genzer, velké byly ok, malé byly prostě malé. Dal jsem tam velké a zavolal prodávajícímu co a jak a domluvil se na vyrobení malých přesně na míru. Teď je vše OK. Jo a ty dva milimetry se nepilují. Měl jsem to taky tak. Po umístění rámečků jak mají být se z druhé strany propiskou nebo něčím jiným bez ostrých hran zahnou tak aby drželi. Teď už můžu dělat chytrýho, ale taky jsem to nevěděl ale radši se zeptal......

Odesláno
Původně zaslal: corsair.cz

Klobouk dolů, no měl jsi taky ty EVO RINGS? Mně to na ohybání přišlo celkem nešikovný, přecejen by se toho ohybalo fakt dost, tak jsem si radši zapiloval. Viděl jsem na tom obrázku k tomu propisku ale nějak mě to netrklo, že by se to mělo ohnout. Rámečky teda vyměněny bez problémů? Njn, kdyby to radši udělali přesně hned a napoprvé, mě už by to nevyměnili, páč už jsou upilovaný :nevim

Né. Já je měl od www.tuningsamolepka.cz. Vlastně ty velký jsem tam dal a zjistil že mi nepasují malý, tak mě nechal udělat na míru jenom ty malý a vyměnil mi je a ještě je tam pěkně přidělal. To ohýbání je pěkná pakárna, taky mě to netrklo zprvu, proto jsem nelenil a radši zavolal a zeptal se ho. Tím že mi tam ty malý přidělal mě docela potešil. Přece jen v tom má praxi.

Včera jsem tím autem poprvé jel a je to docela příjemná změna. :)

Odesláno

No každopádně se na to líp kouká, bez nich má člověk pocit, jako by tam něco chybělo.

Mám tedy jen tacho a otáčkoměr, ale i tak to interiér vylepšuje tak o 100 %. Jen mě zaráží že jak EVO tak www.tuningsamolepka.cz udělali malý na teploměr i palivoměr... :roll

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: chocenak

Taky bych chtěl rámečky kolem budíků....:o..... ale já bych to určitě zvojtil :mad:

Ale néé. I když mě tam ty malý taky dával ten chlápek co mi je prodal.

Choceňáku, co máš za motor? Že 1.8 jsem si přečetl, ale kolik kw?

Pošli mi prosím fotky na mail co mám v profilu. Díík

Mám 85 kW. Fotky ještě nemám, ale snad se brzo polepším :mad: Jo a ty malý rámečky ti dávali v Pardubkách? Bych zkusil tam zavolat, třeba by se jim mě zželelo :mrk. Ale jasně že po výplatě :cool:

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: honza406

Původně zaslal: gasaxx

Kdyby jste jezdili v Coupe, tak nemusíte řešit chromovaý rámečky, viď genzere? :D:D:D

pokud byla rodina tak cupé nebylo auto pro to.

a dovedeš si představit že by byla samá 406 cupé?? to by bylo na rekord

JJ, já vím. Napsal jsem to ze srandy...:-) Ale tak aspoň mám o starost míň s budíkama...;)

Odesláno
Původně zaslal: genzer

Kdyby jste jezdili v Coupe, tak nemusíte řešit chromovaý rámečky, viď genzere? :D:D:D

jj,taky je to nedostatkovy zbozi:D

To teda je a my máme to štěstí, že na nás se dostalo...:D:D

Odesláno

Tak jsem se dal do úpravy rámečků budíků.Šlo to celkem v pohodě, ale budu to muset ještě jednou přetřít a po smontování se mi sklo u budíků zevnitř trochu zamlžilo:D

Zítra snad ukážu finální verzi.

1005337v2of0.jpg

Odesláno

Inspiraci?ani nevim :D

Ne, díky, byl to dobrej nápad.Původně jsem chtěl koupit ty chromovaný rámečky, ale nechtěl jsem čekat(a taky 800kč, který můžu dát jinam:) )

Navíc mi přijde, že jsou tam ty rámečky napevno, takže bych tam těžko dával nějaký jiný.

Odesláno
Původně zaslal: honza406

bostich kdepak jsi asi bral inspiraci je mi známo jinak pěkná práce :potlesk

Jo jo, honzo406 měl si super nápad. :D

Mě se taky líbí ale přece jen jsem se vydal cestou kovových rámečků. ;)

Odesláno

Původně zaslal: genzer

jj,taky je to nedostatkovy zbozi:D

To teda je a my máme to štěstí, že na nás se dostalo...:D:D

ja mam sedana s chrom rameckama standardne, neni to vysada coupe :-)

Guest servisman
Odesláno

podle mne u 2,2 to byl standart

taky by se mi líbily chrom,ale nemusím míti všechno ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...