corsair.cz Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 Klobouk dolů, no měl jsi taky ty EVO RINGS? Mně to na ohybání přišlo celkem nešikovný, přecejen by se toho ohybalo fakt dost, tak jsem si radši zapiloval. Viděl jsem na tom obrázku k tomu propisku ale nějak mě to netrklo, že by se to mělo ohnout. Rámečky teda vyměněny bez problémů? Njn, kdyby to radši udělali přesně hned a napoprvé, mě už by to nevyměnili, páč už jsou upilovaný Původně zaslal: BoneDaddy Tak přidám svou trošku do mlýna a to hlavně k rámečkům budíků: A podsvícení (asi sériové ale už z diod): Co se týče těch rámečků, tak jsem na tom byl podobně jako corsair a genzer, velké byly ok, malé byly prostě malé. Dal jsem tam velké a zavolal prodávajícímu co a jak a domluvil se na vyrobení malých přesně na míru. Teď je vše OK. Jo a ty dva milimetry se nepilují. Měl jsem to taky tak. Po umístění rámečků jak mají být se z druhé strany propiskou nebo něčím jiným bez ostrých hran zahnou tak aby drželi. Teď už můžu dělat chytrýho, ale taky jsem to nevěděl ale radši se zeptal...... Citovat
BoneDaddy Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 Původně zaslal: corsair.cz Klobouk dolů, no měl jsi taky ty EVO RINGS? Mně to na ohybání přišlo celkem nešikovný, přecejen by se toho ohybalo fakt dost, tak jsem si radši zapiloval. Viděl jsem na tom obrázku k tomu propisku ale nějak mě to netrklo, že by se to mělo ohnout. Rámečky teda vyměněny bez problémů? Njn, kdyby to radši udělali přesně hned a napoprvé, mě už by to nevyměnili, páč už jsou upilovaný Né. Já je měl od www.tuningsamolepka.cz. Vlastně ty velký jsem tam dal a zjistil že mi nepasují malý, tak mě nechal udělat na míru jenom ty malý a vyměnil mi je a ještě je tam pěkně přidělal. To ohýbání je pěkná pakárna, taky mě to netrklo zprvu, proto jsem nelenil a radši zavolal a zeptal se ho. Tím že mi tam ty malý přidělal mě docela potešil. Přece jen v tom má praxi. Včera jsem tím autem poprvé jel a je to docela příjemná změna. Citovat
corsair.cz Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 No každopádně se na to líp kouká, bez nich má člověk pocit, jako by tam něco chybělo. Mám tedy jen tacho a otáčkoměr, ale i tak to interiér vylepšuje tak o 100 %. Jen mě zaráží že jak EVO tak www.tuningsamolepka.cz udělali malý na teploměr i palivoměr... Citovat
silver849 Odesláno 22. září 2008 Autor Odesláno 22. září 2008 Ale dufam ze ked si to kupim ja tak uz tie rozmery budu mat upravene. Citovat
chocenak Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: chocenak Taky bych chtěl rámečky kolem budíků......... ale já bych to určitě zvojtil Ale néé. I když mě tam ty malý taky dával ten chlápek co mi je prodal. Choceňáku, co máš za motor? Že 1.8 jsem si přečetl, ale kolik kw? Pošli mi prosím fotky na mail co mám v profilu. Díík Mám 85 kW. Fotky ještě nemám, ale snad se brzo polepším Jo a ty malý rámečky ti dávali v Pardubkách? Bych zkusil tam zavolat, třeba by se jim mě zželelo . Ale jasně že po výplatě Citovat
silver849 Odesláno 23. září 2008 Autor Odesláno 23. září 2008 Ked uz sa tak bavime o chrom ramcekoch co este chromovane sa da zohnat na 406.Take spetne zrkadla alebo nieco podobne ste niekde nevideli? Citovat
MagnaWoX Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Tak sem taky přidám něco do vínku. http://img515.imageshack.us/my.php?image=p1010680ry6.jpg http://img403.imageshack.us/my.php?image=p1010681jy2.jpg http://img515.imageshack.us/my.php?image=p1010685ud0.jpg Jinak všechno série, ale chtěl bych taky chromovaný rámečky Omluvte zhoršenou kvalitu fotografií. Fotil sem to po noční. : Citovat
tom406 Odesláno 4. říjen 2008 Odesláno 4. říjen 2008 http://stores.ebay.de/account-no-01_Peugeot_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZ21521508QQftidZ2QQtZkm na tohle jsem narazi. koupil jsem jedny bílé tak uvidíme.ale píšou kvalita-žádná samolepka Citovat
genzer Odesláno 4. říjen 2008 Odesláno 4. říjen 2008 no tak ty jsou super,skoda ze nemaj i na automatickou prevodovku Citovat
gasaxx Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Kdyby jste jezdili v Coupe, tak nemusíte řešit chromovaý rámečky, viď genzere? :D:D Citovat
genzer Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Původně zaslal: gasaxx Kdyby jste jezdili v Coupe, tak nemusíte řešit chromovaý rámečky, viď genzere? :D:D jj,taky je to nedostatkovy zbozi:D Citovat
gasaxx Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: gasaxx Kdyby jste jezdili v Coupe, tak nemusíte řešit chromovaý rámečky, viď genzere? :D:D pokud byla rodina tak cupé nebylo auto pro to. a dovedeš si představit že by byla samá 406 cupé?? to by bylo na rekord JJ, já vím. Napsal jsem to ze srandy...:-) Ale tak aspoň mám o starost míň s budíkama... Citovat
gasaxx Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Původně zaslal: genzer Původně zaslal: gasaxx Kdyby jste jezdili v Coupe, tak nemusíte řešit chromovaý rámečky, viď genzere? :D:D jj,taky je to nedostatkovy zbozi:D To teda je a my máme to štěstí, že na nás se dostalo...:D Citovat
Guest bostich Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Tak jsem se dal do úpravy rámečků budíků.Šlo to celkem v pohodě, ale budu to muset ještě jednou přetřít a po smontování se mi sklo u budíků zevnitř trochu zamlžilo:D Zítra snad ukážu finální verzi. Citovat
Guest bostich Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Inspiraci?ani nevim Ne, díky, byl to dobrej nápad.Původně jsem chtěl koupit ty chromovaný rámečky, ale nechtěl jsem čekat(a taky 800kč, který můžu dát jinam:) ) Navíc mi přijde, že jsou tam ty rámečky napevno, takže bych tam těžko dával nějaký jiný. Citovat
BoneDaddy Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: honza406 bostich kdepak jsi asi bral inspiraci je mi známo jinak pěkná práce Jo jo, honzo406 měl si super nápad. Mě se taky líbí ale přece jen jsem se vydal cestou kovových rámečků. Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: gasaxx Původně zaslal: genzer Původně zaslal: gasaxx Kdyby jste jezdili v Coupe, tak nemusíte řešit chromovaý rámečky, viď genzere? :D:D jj,taky je to nedostatkovy zbozi:D To teda je a my máme to štěstí, že na nás se dostalo...:D ja mam sedana s chrom rameckama standardne, neni to vysada coupe :-) Citovat
Guest servisman Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 podle mne u 2,2 to byl standart taky by se mi líbily chrom,ale nemusím míti všechno Citovat
BoneDaddy Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: honza406 podle mne u 2,2 to byl standart Jo, taky si myslím že 406 to měla normálně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.