Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A co když si tam bude někdo chtít dát radlici, kulomet, a motor ze stíhačky? Taky povolíme?:roker Taky je to jeho věc? Neříkám že všechny předpisy jsou v pohodě,ale někde musí být ta hranice,za kterou už se nedá jít;)

Odesláno
Původně zaslal: wooody

tak takydle extremy zas ne, ale jako ty kola by se mohli povolit treba by mohli tad toleranci +- 4\" od origo nebo nak tak

Tak vydrž třeba jednou budou povolený i neony;)

Odesláno

tak v to pevne doufam, pac me nabavi to porad rozsvicet a zhasinat

tak to nech zhaslí.

na bývalím autě jsem měl neon na předku a jezdit s rukou na vypínaču:bojim dostal sem pár pokut a potom jsem ho rozbil o zajíca.

Odesláno

mno jenze ja mam rozsviny komplet cely auto a me se jezdi blbe bez toho, a par zajicu uz sem sundal (asi 3) a zatim drzej

A hlavně se bez toho u Tebe jezdí blbě ostatním řidičům, viď...

Odesláno

Já teda nevím, ale nejsem si jist, jsme-li oprávněni suběktivně soudit, co ostatním vadit může a nemůže. Jsme na všechno takoví odborníci? To bychom asi ty předpisy nepotřebovali... ;-)

• O 2 týdny později...
Odesláno

V USA, tuším ještě v Německu (Bůh ví kde ještě) jsou konkrétně neony, či LED podsvícení povolené.

Ovšem pouze u autorizovaných dílnách, je to jako u fólií na oknech.... Taky musíš mít atesty atd... NJN, v těch volnějších státech jsou s tím o něco napřed.

Odesláno

Podla mna to nieje schvalene kvoli tomu ze je to dost financne narocne zistit ktore neony nevadia ostatnym ucastnikom premavky a tak podobne.Pri schvalovani upravy zakona by to urcite potrebovali.Teraz preskolit ludi na STK a aj policajtov co moze a co nemoze byt a je toho ovela viac.Je to kopec papierovania a atestov co stoji peniaze.A nema to asi ziadny prinos pre bezpecnost premavky takze ich to ani netrapi.Mne osobne sa neony takisto pacia.Ale keby to bolo legalne tak by to stratilo trocha zo svojej krasy.Teraz to ma iba par odvazlivcov a ked su pekne urobene tak sa kazdy otaca a obdivuje:o

Odesláno

:xvul

Prodám LED trubice 2x90cm a 2x120 cm, měl jsem je na Feldě, některé diody nesvítí, je k tomu ovládací krabička, různě blikají i podle hudby, mají modrou barvu, pokud je někdo trochu zručnej spraví si je....

Za 500 kč jsou jeho .....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...