orgacek Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 A co když si tam bude někdo chtít dát radlici, kulomet, a motor ze stíhačky? Taky povolíme? Taky je to jeho věc? Neříkám že všechny předpisy jsou v pohodě,ale někde musí být ta hranice,za kterou už se nedá jít;) Citovat
wooody Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 tak takydle extremy zas ne, ale jako ty kola by se mohli povolit treba by mohli tad toleranci +- 4\" od origo nebo nak tak Citovat
čakom Odesláno 16. září 2008 Autor Odesláno 16. září 2008 Původně zaslal: wooody tak takydle extremy zas ne, ale jako ty kola by se mohli povolit treba by mohli tad toleranci +- 4\" od origo nebo nak tak Tak vydrž třeba jednou budou povolený i neony;) Citovat
wooody Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 tak v to pevne doufam, pac me nabavi to porad rozsvicet a zhasinat Citovat
čakom Odesláno 16. září 2008 Autor Odesláno 16. září 2008 Původně zaslal: wooody tak v to pevne doufam, pac me nabavi to porad rozsvicet a zhasinat tak to nech zhaslí. na bývalím autě jsem měl neon na předku a jezdit s rukou na vypínaču:bojim dostal sem pár pokut a potom jsem ho rozbil o zajíca. Citovat
wooody Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 mno jenze ja mam rozsviny komplet cely auto a me se jezdi blbe bez toho, a par zajicu uz sem sundal (asi 3) a zatim drzej Citovat
Edison Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 Původně zaslal: wooody mno jenze ja mam rozsviny komplet cely auto a me se jezdi blbe bez toho, a par zajicu uz sem sundal (asi 3) a zatim drzej A hlavně se bez toho u Tebe jezdí blbě ostatním řidičům, viď... Citovat
wooody Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 Tak ostatnim ridicum to vadit nemuze, mam cerveny a svitej pod auto Citovat
Edison Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 Já teda nevím, ale nejsem si jist, jsme-li oprávněni suběktivně soudit, co ostatním vadit může a nemůže. Jsme na všechno takoví odborníci? To bychom asi ty předpisy nepotřebovali... ;-) Citovat
chuck11 Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Mi taky svítí pod auto a nikomu nevadí :D:D Citovat
wooody Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 tak tobe to sviti luxusne, ale ja uz nejsem moc daleko za tebou:D akorat ja to mam v cerveny Citovat
Mirrae24 Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 V USA, tuším ještě v Německu (Bůh ví kde ještě) jsou konkrétně neony, či LED podsvícení povolené. Ovšem pouze u autorizovaných dílnách, je to jako u fólií na oknech.... Taky musíš mít atesty atd... NJN, v těch volnějších státech jsou s tím o něco napřed. Citovat
silver849 Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Podla mna to nieje schvalene kvoli tomu ze je to dost financne narocne zistit ktore neony nevadia ostatnym ucastnikom premavky a tak podobne.Pri schvalovani upravy zakona by to urcite potrebovali.Teraz preskolit ludi na STK a aj policajtov co moze a co nemoze byt a je toho ovela viac.Je to kopec papierovania a atestov co stoji peniaze.A nema to asi ziadny prinos pre bezpecnost premavky takze ich to ani netrapi.Mne osobne sa neony takisto pacia.Ale keby to bolo legalne tak by to stratilo trocha zo svojej krasy.Teraz to ma iba par odvazlivcov a ked su pekne urobene tak sa kazdy otaca a obdivuje:o Citovat
Mirrae24 Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Prodám LED trubice 2x90cm a 2x120 cm, měl jsem je na Feldě, některé diody nesvítí, je k tomu ovládací krabička, různě blikají i podle hudby, mají modrou barvu, pokud je někdo trochu zručnej spraví si je.... Za 500 kč jsou jeho ..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.