Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja som bol v pažote a tam mi povedali, ze vedia dorobit nejaky KIT a svetla sa budu zapinat samy po cca 3-5sekundach od nastartovania, tiez mam 01-tku a chceli zato 500sk.

Odesláno
Původně zaslal: rct206

ja som bol v pažote a tam mi povedali, ze vedia dorobit nejaky KIT a svetla sa budu zapinat samy po cca 3-5sekundach od nastartovania, tiez mam 01-tku a chceli zato 500sk.

tak to ber,to je slušná cena

Odesláno
Původně zaslal: aqwaster

už se to tu na fóru řešilo zkus si to vyhledat ;) mam r2002 a jde to po nastartování, aktivace v ŘJ asi cena cca 200kč

to ti dělali v peugeotu?

Odesláno
Původně zaslal: aqwaster

už se to tu na fóru řešilo zkus si to vyhledat ;) mam r2002 a jde to po nastartování, aktivace v ŘJ asi cena cca 200kč

Mám ročník 2004, stálo mě to 5 min a 300,- v peugeotu.

Odesláno

tohle mi odepsal technik z peugeotu :

u staršího typu zapojení el. istalace je zapotřebí domontovat spínací relé k celodennímu svícení - cena cca 2000,--Kč s DPH.

U novějších typů zapojení el. istalace lze celodenní svícení aktivovat diagnosticky - paušální cena 300,--Kč s DPH

Odesláno

ja mam ten senzor ze ked sa zotmie tak mi zapne svetla, ale ked sa celodenne svieti tak rozoberem tu skatulku a prelepim snimac paskou a je pokoj svietia stale. ale ked som mal 1.6ku tak sa mi hned po vypnuti zapalovania vypli a teraz na CCcku sa mi vypnu len ked bud zamknem alebo znova po vypnuti zapnem klucik. neda sa to nastavit ako som to mal na 1.6ke?

Odesláno

Mate uz to nekdo aktivovany?? jen mi zajima, jestli pokud se svetla automaticky rozsviti, jestli dou nekdy vypnout. A jeste jestli sviti jen potkavaci nebo i zadni??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...