Budhas Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Nejsem si jistej s tím olejem kvůli FAP filtru....nejsem si jist, že by to mělo mít vliv na ucpávání fapu. Citovat
milne Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 Budu taky měnit. Co tenhle: CASTROL MAGNATEC GTD 10w40 http://www.superautodily.cz/index.php?stranka=e-shop&produkt=8919 Citovat
HakTac Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 Budhas: Budeš se divit, ale olej má vliv na emise které mají vliv na FAP filtr. Podívej se na německá fora či francouzká kde se o tom hodně píše OLEJ vs. FAP proto je do aut s FAPem doporučen olej s tím označneím co jsem sem dával. A to, že má TOTAL a ESSO certifikaci Peugeot je z důvodů testů kdy je automobilka chráněna tím, aby na ně nepřišel zákazník s tím, že tam dal olej a on se mu zadřel motor. Oni vědí, že Auto potřebuje tenhle typ oleje a celé na tom funguje. Když tam dáš neověřený olej automobilkou, nic se třeba nestane a vše bude OK. ALe když dojde k problému a nebo chceš předejít problému a chceš aby motor šlapal tak jak má, tak je dobré použít olej k tomu určený výrobcem. Taky nerveš širší gumu na ušší ráfek, nebo necpeš do auta díly z jiného modelu či jiné značky, které pro to nebyly určeny. Proto nechápu debatu a hledání co nejlepšího oleje, když je jasně dáno, že HDi je 5w40 a nic jiného prostě není možné. I když je HDi poháněno naftou, která je asmo osobě mastná, tak právě HDi je hodně choulostivé na olej, včetně turba. Citovat
Budhas Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 Já ale stále tvrdím, že prostě 5w40 a nic jinýho....a hlavně kvalitní...ale pořád si myslím, že nemá až takovej vliv, jestli tam dáš Castrol, Esso, Total,......nedával bych tam BP, Mogul, nebo nějakáý \"nounejmy\" ... Tyto motory včetně FAPu jsou i v některých modelech Fiatu a ten tam dává Castrol. Citovat
shwaara Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 Původně zaslal: HakTac Taky nerveš širší gumu na ušší ráfek, nebo necpeš do auta díly z jiného modelu či jiné značky, které pro to nebyly určeny. Fakt ne? Já měl na oktě místo 195/65/15 205/60/15 a přišlo mi to jako super zlepšení Citovat
techynal Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 syko1: Vdaka, cez noc som si na to spomenul. Funguje to zrejme tak na vsetkych Peugeotoch. Citovat
syko1 Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 Původně zaslal: Budhas Já ale stále tvrdím, že prostě 5w40 a nic jinýho....a hlavně kvalitní...ale pořád si myslím, že nemá až takovej vliv, jestli tam dáš Castrol, Esso, Total,......nedával bych tam BP, Mogul, nebo nějakáý \"nounejmy\" ... Tyto motory včetně FAPu jsou i v některých modelech Fiatu a ten tam dává Castrol. Ja som si vcera objednal http://www.superautodily.cz/index.php?stranka=e-shop&produkt=8836 total. 5W40. ten je doporuceny aj peugeotem pre HDI motory. Este dotaz kde najdet vypustaci sroub na olej? Viem ze niekde pod motorom ale neviem kde. Nez sa do toho pustim chcem byt isty. Olejovy filter je dostupny z hora alebo tiez ho musim vysroubovat zo spodu? [upravil dne 16/6/10 syko1] Citovat
Budhas Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 Původně zaslal: syko1 Původně zaslal: Budhas Já ale stále tvrdím, že prostě 5w40 a nic jinýho....a hlavně kvalitní...ale pořád si myslím, že nemá až takovej vliv, jestli tam dáš Castrol, Esso, Total,......nedával bych tam BP, Mogul, nebo nějakáý \"nounejmy\" ... Tyto motory včetně FAPu jsou i v některých modelech Fiatu a ten tam dává Castrol. Ja som si vcera objednal http://www.superautodily.cz/index.php?stranka=e-shop&produkt=8836 total. 5W40. ten je doporuceny aj peugeotem pre HDI motory. Este dotaz kde najdet vypustaci sroub na olej? Viem ze niekde pod motorom ale neviem kde. Nez sa do toho pustim chcem byt isty. Olejovy filter je dostupny z hora alebo tiez ho musim vysroubovat zo spodu? [upravil dne 16/6/10 syko1] Tak předpokládám, že vanu motoru poznáš, takže je to v podstatě nejnižší bod motoru, je tam šroub, který má hlavu směrem k zadní části auta....samozdřejmě, že je pod motorem ochranný plast, takže ten musíš sundat tak jako tak...pak už je jedno, jestli ten filtr rozšroubuješ z vrchu, nebo zespodu...já to dělal zezhora, ale stejně ti ten olej, co s toho poteče vyteče dolů, takže na to nezapomeň, ať nemáš v garáži bordel...připrav si velkou lejtu, je ho tam fakt dost, tak ať ti to nepřeteče. Po nandání nového filtru a znovu zašroubování výpustného šroubu můžeš nalejt nový olej...nalej ho jakoby doplna risky...pak zavři nalévací otvor, nastartuj, nech pár vteřin běžet a pak zase zhasni (aby se olejem naplnil i filtr) a pak opět dolej po horní risku...jo a né přes, jo..??to už dobrý není. tak enjoy Citovat
ozzy56 Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 tady se lidi vyučí automechanikama --to by měl úřad práce dotovat,néé? :D Citovat
syko1 Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 Tak olejcek v sobotu vymeneny, auticko si pradie a je mu hej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.