apatch Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Ahoj,mam problem kdyz zabrzdim a pak zase pustim brzdu zacne mi foukat u pedalu vzduch. Je to normalni? Prestane to jen kdyz treba hnu s pedalem nebo zabrzdim znova. Vsiml jsem si ze je tam nejaka guma(tesneni) tak jestli treba to neni spatny. Citovat
Ticcino Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 No, tak normální to určitě není. Nějak mě ani nenapadá důvod, proč by mělo kolem pedálu foukat. Není to vzduch z venku? Jak jsi na to přišel, že to fouká? Fouká to dovnitř nebo saje ven? Fouká to jen při jízdě nebo i když stojíš? Citovat
marisw Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 toto iste mi tiey robilo v scenicu.....ale vsetko bolo ok......fukal tam vyduch ako kebz si stlacil nejakz pies,a po spusteni sa vracia spat,a tym padom vztlaceny vzduch sa vracia spatpod piest...aspo ntaky dojem som mal ztoho...ale neviem presne doteraz co to bolo:myslim:myslim Citovat
apatch Odesláno 12. září 2008 Autor Odesláno 12. září 2008 fouka to kdyz jedu i kdyz stojim, ne vzduch z venku to neni. Zacne to foukat vzdy potom co slapnuna brzdu a fouka to do kabiny auta. Citovat
pastorek Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Normálne by to bolo iba pri pohybe pedála. To by mohol byť vzduch v prachovke. Ak to robí dlkšie tak sa najskôr jedná o prasknutú membránu posilovača. ...to by ale salo z interiéru... Si si istý že to fúka dnu? Odkiaľ? Nieje to iba tak že počuješ taký zvuk ale nevieš povedať odkiať to ide a či fúka alebo saje? Citovat
apatch Odesláno 12. září 2008 Autor Odesláno 12. září 2008 no myslim si ze to fouka dovnitr,ale normalne kdyz se podivam dovnitra na brzdu tak je pedal a stlacuje nejakou gumu nasazenou na (trubce) proste cast brzd.S tou gumou jde hejbat,otacet atd.pak jde taky odchlipnout a fouka to vic.prestane treba foukat taky kdyz s tou gumou pootocim. Citovat
pastorek Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Tá guma by mala byť prachovka. Tak ako to popisuješ by to mal byť netesný posilovač ale to fúkanie je opačné. Počas chodu motora sa v posilovači vytvorí podtlak ktorý je tam \"uväznený\" spätným ventilom, takže zostáva i po zhasnutí motora. Pri netesnosti posilovača sa môže vyrovnávať s okolitým prostredím a spôsobovať ten zvukový efekt. Nemalo by to byť a je to závada. Citovat
apatch Odesláno 13. září 2008 Autor Odesláno 13. září 2008 presne tak i po chcipnuti motoru to jeste chvili treba fouka pak to prestane jelikoz se posilovac vypne s motorem.Ale co se tyce funkcnosti brzd na to to opravdu nema vliv.Akorat me stve zeto fouka je to slyset,ale vestredu s tim jedu do servisu.Projistotu to necham proverit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.