Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

změna volantu

Recommended Posts

Guest SkřitekDD
Odesláno

Nazdárek lidi potřeboval bych vědět jestli půjde volant z nových modelů na 405.

Odesláno

Nasadit možná půjde, ale je otázka, jestli se ti třeba budou vypínat blinkry. Já zkoušel do 405 dát třírameňák z 205GTi. Pasoval v pohodě, jenže jsem musel blinkry vypínat růčo.

Odesláno

Kolega má ve starym modelu volant z 205 GTi a o ručním vypínání blinkrů nic neříkal. Skočim se ho zeptat...

Já ho mám v novym modelu taky (od výroby) a všechno běhá, jak má:super

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Kolega má ve starym modelu volant z 205 GTi a o ručním vypínání blinkrů nic neříkal. Skočim se ho zeptat...

Já ho mám v novym modelu taky (od výroby) a všechno běhá, jak má:super

Jenže jak jsi řekl, ty tam ten volant máš od výroby. Zkus si tam dát volant z 205-ky a uvidíš, že taky budeš vypínat blinkry růčo:P On je totiž problém v tom, že ačkoli ty volanty vypadaj stejně, tak jsou vlastně úplně jiný. Pokud si pamatuju, tak když jsem srovnával volant z 205-ky s volantem z Mi16, tak ten z 205 byl tenčí a možná bych i řekl o kousek menší:myslim
Odesláno
Původně zaslal: Mefisto86

Pokud si pamatuju, tak když jsem srovnával volant z 205-ky s volantem z Mi16, tak ten z 205 byl tenčí a možná bych i řekl o kousek menší:myslim

Hlavní rozdíl mezi volantama (SM vs. NM) je ve vypínacím jazýčku na páčku blinkrů, jeden z nich je kratší...

Odesláno

stačí vzměnit ten plastovej kroužek s jazýčkem co je zespod na volantu, drží ho tam ségrovka a vypínání bude fungovat stejně jako s původním volantem, a ty kroužky jsou vzájemně prohoditelný ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...