Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čau všichni.

www.jizda-pro-zivot.cz

nezkoušel jste to už někdo? Koukal jsem dneska z práce, jak pořád někdo odjíždí s BMW a zjistil jsem o co jde..

Jsem zaregistrovanej na zítra odpoledne, tak jsem zvědavej, jak mizernej jsem řidič :roker

Odesláno

Tak všem to doporučuju.

Nejdřív je školení, jak se moc bourá, lidi umíraj, jaký jsou brzdný dráhy, jak si správně nastavit sedadlo atd., pak vám daj klíček, sednete si do auta (nejlepší je jet s kámošem, protože se v půlce máte vystřídat), dostanete popis cesty, a jedete bez jakýhokoliv dozoru v autě - zhruba 15km.

A pak na netu si můžete prohlídnout celou trasu s rychlostma od Sherloga.

takže za ty prachy (žádný) je to super!

Odesláno

Čím si jel? Povídali něco o to, jak to pak budou vyhodnocovat? To by mě docela zajímalo, jak vypadá taková ideální bezpečná, plynulá jízda :)

Akorát sem koukal na termíny a místa, asi to nikdy nestíhám...

[upravil dne 12/9/08 MirasCC]

Odesláno

jel jsem 320d coupé, dvoulitr, 130 kW. a na bezpečnou jízdu jsem se tak nějak za chvilku vykašlal, musel jsem si ho zkusit :mad:

ale chtěl jsem 123d v coupé, ale to mi vyfoukl nějakej chlap:(

říkala hosteska, že to budou vyhodnocovat technici bmw, ale co já vím:) každopádně já jsem mimo hru a stejně na tom bude většina chlapů..

takže kdo neporuší rychlost, bude jezdit bezpečně a má šanci

Odesláno

Řekl bych, že se jim to pomalu začíná zvrhávat. Měli by to přejmenovat na \"Jízda o život\" :D No jo ale co jinýho mohli čekat, když si někdo půjčí BMW tak neodolá a chce se projet no... ;)

Odesláno

Já jdu v pátek v Pardubicích, snad mi nedaj nějaký 116i abych nadával že to nejede :D

I když...s náhonem na zadek jsem schopnej se rozbít i v tom :D

Jak se vybírají ty auta? Kdo zaváhá nežere?

[upravil dne 16/9/08 Keejml]

Odesláno

Tak mám odježděno, výběr auta probíhá tak, že si napíšete jaký chcete a všichni jsme ho dostali. Vyhrožovali že nás kontrolujou a všude jsou radary, ale mám pocit že kecali, pokutu jsem nedostal :D Vybral jsem si 123d, mimo to měli 118d, 120d, 320d, 320i, 330xd, 330xi, 330xi coupe. já jsem prostě chtěl zadokolku, takže jsem nešel do 3l.

A na konci jsme dostali dva birelly - byly vychlazený :super a hromadu bezcennejch věcí :D

Odesláno

Tak sem se projel BMW 330Xi je to 4x4, 3.0l Benzín, manuální převodovka a řeknu vám tomu říkám auto na projetí je uplně jedno jakej máte kvalt stáčí šlápnout a je to ... kamarád co jel sem když sem mu na dvojku dal skoro 7k ot/min tak uz si prdel do trenek .... :-) škoda že mi výslovně zakázaly vypnout ESP prý to pak jde snadno na boudu, :-)

Odesláno

Trocha zkušeností též přibyl po konzultaci s Dopravní policii kkterá nám dobodrobna vysvětlila fnc. radaru :-) a vyvrátily všechny mýty jak sem tomu vyhnout :-)

Odesláno

Hej lidi, já jsem to vyhrál!!! :D A vypadá to, že jdu do finále jezdit na okruh :super:super:super

Jestli můžu radit, tak jezděte lehce nad limit - 55/100, při dobržďování postupně podřazujte a zrychlování z města na 3 na plnej plyn asi plynulosti nevadí :D

Je tady ještě někdo s kym se třeba na finále potkáme?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...