jarajarda Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Měl bych jeden technický, mám HDI v 306 a minulý týden cestou z Holandska se v koloně u drážďan motor ohřál skoro na 100 a sahara se ne a ne zapnout, tak jsem na nic nečekal a alespoň topil (Janča se mi tam chudák vařila, ale co se dalo jinýho dělat..), abych mu ulevil, tak se to drželo pod 100, je to normální? Kdy má sahara normálně spínat? Moc se mi to nezdá.... Díky. [upravil dne 9/9/08 jarajarda] Citovat
OldtimerMan Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Tak jestli to nemáš zaoxidované v té slavné rychlospojce,tak by se ten větrák měl zapnout asi až při 110°C,někdy si to skus nechat nastartované a čekej až zapne... Citovat
jarajarda Odesláno 10. září 2008 Autor Odesláno 10. září 2008 Původně zaslal: OldtimerMan Tak jestli to nemáš zaoxidované v té slavné rychlospojce,tak by se ten větrák měl zapnout asi až při 110°C,někdy si to skus nechat nastartované a čekej až zapne... Až na 110°C?? Tak to jsem netušil....protože normální teplotu mám mezi 70 a 80°C.. Citovat
rolis7 Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 Prvá rýchlosť zapína pri cca 93 stupňoch a druhá pri cca 100. Takže tých 110 bude asi určite moc nepravdepodobné. Citovat
marisw Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 mne to zopina na 307 okolo 105°C na takom istom motre co mas aj ty.....aj to upklne v poho...do cerveneho pola rucicka nikdy nesla:super Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: OldtimerMan Tak jestli to nemáš zaoxidované v té slavné rychlospojce,tak by se ten větrák měl zapnout asi až při 110°C,někdy si to skus nechat nastartované a čekej až zapne... Až na 110°C?? Tak to jsem netušil....protože normální teplotu mám mezi 70 a 80°C.. Citovat
jarajarda Odesláno 11. září 2008 Autor Odesláno 11. září 2008 Hmmm....jestli zejtra vychytám nějakou tu kolonku v Praze (snad probůh néééé....), budu to vědět přesně.... Citovat
dadada Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Tak taky bojuju s se saharama. Mám HDI s klimou. Mezi saharama je černá trojúhelníková krabička a v ní tři relé. Když je vyndáš a klemou nahradíš sepnutí , tak se rozeběhne ventilátor. Já to zkusil a oba takto fungují. Když má auto klimu, tak má ještě regulátor BITRON, který ovláda chod ventilátorů dle teploty vody a jak je zaplá klima. Když zapneš klimu, maj běžet oba veltilátory hned a pomalu. Jak stoupá tlak začnou běžet rychle. To jsem vyčetl vše tady na foru, ale bohužel nemůžu nikde najit ten regulátor Bitron-protože mě nechtěj běhat pomalu (rosvítí se STOP). U benzínu je Bitron před pravím předním kolem, ale kde je u HDI nemohu zjistit. Najdeš-li někde BITRON, dej vědět. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.