Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Měl bych jeden technický, mám HDI v 306 a minulý týden cestou z Holandska se v koloně u drážďan motor ohřál skoro na 100 a sahara se ne a ne zapnout, tak jsem na nic nečekal a alespoň topil (Janča se mi tam chudák vařila, ale co se dalo jinýho dělat..:D), abych mu ulevil, tak se to drželo pod 100, je to normální? Kdy má sahara normálně spínat? Moc se mi to nezdá.... Díky.

[upravil dne 9/9/08 jarajarda]

Odesláno
Původně zaslal: OldtimerMan

Tak jestli to nemáš zaoxidované v té slavné rychlospojce,tak by se ten větrák měl zapnout asi až při 110°C,někdy si to skus nechat nastartované a čekej až zapne...

Až na 110°C??:o Tak to jsem netušil....protože normální teplotu mám mezi 70 a 80°C..

Odesláno

mne to zopina na 307 okolo 105°C na takom istom motre co mas aj ty.....aj to upklne v poho...do cerveneho pola rucicka nikdy nesla:super

Původně zaslal: jarajarda

Původně zaslal: OldtimerMan

Tak jestli to nemáš zaoxidované v té slavné rychlospojce,tak by se ten větrák měl zapnout asi až při 110°C,někdy si to skus nechat nastartované a čekej až zapne...

Až na 110°C??:o Tak to jsem netušil....protože normální teplotu mám mezi 70 a 80°C..

Odesláno

Tak taky bojuju s se saharama. Mám HDI s klimou.

Mezi saharama je černá trojúhelníková krabička a v ní tři relé. Když je vyndáš a klemou nahradíš sepnutí , tak se rozeběhne ventilátor. Já to zkusil a oba takto fungují. Když má auto klimu, tak má ještě regulátor BITRON, který ovláda chod ventilátorů dle teploty vody a jak je zaplá klima. Když zapneš klimu, maj běžet oba veltilátory hned a pomalu. Jak stoupá tlak začnou běžet rychle. To jsem vyčetl vše tady na foru, ale bohužel nemůžu nikde najit ten regulátor Bitron-protože mě nechtěj běhat pomalu (rosvítí se STOP). U benzínu je Bitron před pravím předním kolem, ale kde je u HDI nemohu zjistit. Najdeš-li někde BITRON, dej vědět.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...