Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ZDRAVIM CHCEM. KUSOK POROBIT MOJU 405KU. CHCEM SA OPYTAT:CI NEVIETE O NEJAKYCH DOBRYCH PEKNYCH TUNINGOVYCH NARAZNIKOCH NA 405KU. CHCEL BY SOM DAT DO INTERIERU PALUBNU DOSKU Z P406 CO MYSLITE JE TO DOBRY NAPAD???

Odesláno

Palubní deska z 406 do 405 jde předělat. Dokonce tu byli i fotky, kde to někdo nabízel v inzerátu. A palubní deska z novějčího typu 405 se ti nelíbí?? Jinak nárazníky a další věci , tak o těch se tu psalo. Zkus hledání a jistě toho najdeš spousti.

Odesláno

Takže ,ty sis vlastně koupil 405 aby sis jí předělal na 406ku,a chodit budeš pěšky asi tak rok než to všechno uděláš,protože jak se vtom začneš jednou hrabat ,tak to hned nepojede,a budeš mít postupně pár peněz abys je do toho strkal, v žádnym případě tě nechci od ničeho odrazovat,je to jen a jen tvoje rozhodnutí,:myslim:myslim

[upravil dne 10.9.2008 vendi.stejskal]

Odesláno

Jak už tu bylo několikrát napsáno, udělej si kafíčko a dej se do HLEDÁNÍ je tam dost příspěvků o přestavbě + fotodokumentace. Uvidíš pak sám, co a jak;) A nebo si najed do sekce modely a dej si Peugeot 405 a můžeš vybírat a číst!

[upravil dne 10/9/08 OK406]

Odesláno

jestli se to bude libit tobe tak jestli to jde tak jen do toho :super jinak skus pouzit vyhledavani v seznamu a dej tam jen zbozi a vybehnou ti veci ktery zadas a kolikrat i cena je dost odlisna

Odesláno

podle me nejhezčí nárazník ma Micko nebo T16 všechno ostatní co jsem doted viděl je divně nabastlený

jenom pro inspiraci se mrkni sem

http://psykau.skyrock.com/

stojí za to to projit cele je to tuningovy vyvoj jedne 405 a ma tam hodne zajimavych kamaradu(uz tady jedno vlakno o tom je )

jo a už kdysi tady psal tušim že oddie nebo hics o výměně staré palubky za novou.

mě osobně brzo čeká výměna palubky na R19 taky ale jen starou za novou, vršek už mam poflockovanej a tak zbyva poflockovat spodek a sestavit a zabudovat (maličkost:aut:myslim:aut:aut)

BTW tuning lze chapat mnoha zpusoby ten muj je o tom mit auto krasny, bezpecny a silny jaky nikdo nemá a NE mít krásný bezpečný a silný auto kterych denně potkám desítky.

Odesláno

Nooo podla mna je najkrajsi naraznik na 405 tento(ale zohnat ho je riadny problem)....a na druhom mieste je MI-ckovy...

[upravil dne 10/9/08 mi16]

post-0-14109602071609_thumb.jpg

Odesláno

Whitetiger: je peknej jenom podle me se ty kulaty tvary nehodi ke 405 ale spis ke kupatku

ale to je vec nazoru

a taky neznám zbytek tvyho auta :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...