Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

NE, pískání není známka toho že odchází. A pokud jo, tak to mý odchází min. 300 000 km

Tak co tedy způsobuje to hvízdání? Je možné, že je třeba prasklá ta hadice od turba?

Odesláno

Turbo hvízdá přece samo o sobě, jak tlačí vzduch. Kdyby byla prasklá hadice, poznal bys to, neboj ;) Za autem by byl černej oblak velkej jak auto samotný a nad nějakých cca 2200 ot./min by to vytočit nešlo

Odesláno

Turbo hvízdá přece samo o sobě, jak tlačí vzduch. Kdyby byla prasklá hadice, poznal bys to, neboj ;) Za autem by byl černej oblak velkej jak auto samotný a nad nějakých cca 2200 ot./min by to vytočit nešlo

Moc dík za radu, vůbec autům nerozumím. Bude to asi tím, že hned co jsem koupil auto, tak jsem jezdil s rádiem a nyní jezdím bez něj a asi mooc poslouchám.

Odesláno

Ano, kdyz turbo zacne hvizdat, tak muze odejit, napr loziska.

To Matrix: pise, ze mu to zacalo dneska, takze klasicke piskani turba uz to asi neni...

Edit: aha, tak to meni situaci:bacha

[upravil dne 8/9/08 alternativ]

Odesláno
Původně zaslal: alternativ

To Matrix: pise, ze mu to zacalo dneska, takze klasicke piskani turba uz to asi neni...

Teď ale psal, že zažíná teprve poslouchat zvuky a přes radio turbo slyšet moc není. Řekl bych, že to bude v pohodě ;)

Odesláno

Teď ale psal, že zažíná teprve poslouchat zvuky a přes radio turbo slyšet moc není. Řekl bych, že to bude v pohodě ;)

Já jen doufám, že vše bude OK. Má to teprve najeto 128000Km.

Odesláno
Původně zaslal: Petr Mazour

Tomu bych tolik nevěřil, ale to je jedno, když se s tím dobře zachází, vydrží hodně ;)

Odesláno

Počkej, čemu by jsi nevěřil?

Tomu bych tolik nevěřil, ale to je jedno, když se s tím dobře zachází, vydrží hodně ;)

Odesláno

Těm km

Ani když to má servisku a v roce 2005 to mělo najeto nějakých cca 90000Km. :-)

Jakej je to rok? Ale jinak je to fakt jedno, já to neřeším a jezdím. Jinak serviska taky není bůhví jakej důkaz ;)

Odesláno

Těm km

Ani když to má servisku a v roce 2005 to mělo najeto nějakých cca 90000Km. :-)

Jakej je to rok? Ale jinak je to fakt jedno, já to neřeším a jezdím. Jinak serviska taky není bůhví jakej důkaz ;)

Podle papírů bylo auto uvedeno do provozu 12.2003

Odesláno

Právě, auto za 3/4 milionu a jezdit jen 30 t ročně. Neříkám, že nikdo takový není ale stojí to aspoň o zamyšlení

Dá se tedy nějak zjistit, kolik to má najeti skutečně?

Odesláno

Asi těžko, dá se ale zjistit kdy a kolik km to mělo při poslední návštěve v autorizáku

Posledni garančka je 1.10.2004 při 56000km. Což si myslím, že teď těch 128000 odpovídá ne?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...