Petr Mazour Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Ahoj. Dnes mi začalo pěkně hvízdat turbo. :-( Je to známka toho, e odchází, že? Dá se to nějak opravit? Pokud ano, tak kolik to asi vyjde? Mám 406 HDI 2.0 80kW r.v. 02 Citovat
MatrixChose Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 NE, pískání není známka toho že odchází. A pokud jo, tak to mý odchází min. 300 000 km Citovat
Petr Mazour Odesláno 8. září 2008 Autor Odesláno 8. září 2008 Původně zaslal: MatrixChose NE, pískání není známka toho že odchází. A pokud jo, tak to mý odchází min. 300 000 km Tak co tedy způsobuje to hvízdání? Je možné, že je třeba prasklá ta hadice od turba? Citovat
MatrixChose Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Turbo hvízdá přece samo o sobě, jak tlačí vzduch. Kdyby byla prasklá hadice, poznal bys to, neboj Za autem by byl černej oblak velkej jak auto samotný a nad nějakých cca 2200 ot./min by to vytočit nešlo Citovat
Petr Mazour Odesláno 8. září 2008 Autor Odesláno 8. září 2008 Původně zaslal: MatrixChose Turbo hvízdá přece samo o sobě, jak tlačí vzduch. Kdyby byla prasklá hadice, poznal bys to, neboj Za autem by byl černej oblak velkej jak auto samotný a nad nějakých cca 2200 ot./min by to vytočit nešlo Moc dík za radu, vůbec autům nerozumím. Bude to asi tím, že hned co jsem koupil auto, tak jsem jezdil s rádiem a nyní jezdím bez něj a asi mooc poslouchám. Citovat
alternativ Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Ano, kdyz turbo zacne hvizdat, tak muze odejit, napr loziska. To Matrix: pise, ze mu to zacalo dneska, takze klasicke piskani turba uz to asi neni... Edit: aha, tak to meni situaci:bacha [upravil dne 8/9/08 alternativ] Citovat
MatrixChose Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Původně zaslal: alternativ Ano, kdyz turbo zacne hvizdat, tak muze odejit, napr loziska. To Matrix: pise, ze mu to zacalo dneska, takze klasicke piskani turba uz to asi neni... Teď ale psal, že zažíná teprve poslouchat zvuky a přes radio turbo slyšet moc není. Řekl bych, že to bude v pohodě Citovat
Petr Mazour Odesláno 8. září 2008 Autor Odesláno 8. září 2008 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: alternativ Ano, kdyz turbo zacne hvizdat, tak muze odejit, napr loziska. To Matrix: pise, ze mu to zacalo dneska, takze klasicke piskani turba uz to asi neni... Teď ale psal, že zažíná teprve poslouchat zvuky a přes radio turbo slyšet moc není. Řekl bych, že to bude v pohodě Já jen doufám, že vše bude OK. Má to teprve najeto 128000Km. Citovat
MatrixChose Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Původně zaslal: Petr Mazour Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: alternativ Ano, kdyz turbo zacne hvizdat, tak muze odejit, napr loziska. To Matrix: pise, ze mu to zacalo dneska, takze klasicke piskani turba uz to asi neni... Teď ale psal, že zažíná teprve poslouchat zvuky a přes radio turbo slyšet moc není. Řekl bych, že to bude v pohodě Já jen doufám, že vše bude OK. Má to teprve najeto 128000Km. Tomu bych tolik nevěřil, ale to je jedno, když se s tím dobře zachází, vydrží hodně Citovat
Petr Mazour Odesláno 8. září 2008 Autor Odesláno 8. září 2008 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Petr Mazour Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: alternativ Ano, kdyz turbo zacne hvizdat, tak muze odejit, napr loziska. To Matrix: pise, ze mu to zacalo dneska, takze klasicke piskani turba uz to asi neni... Teď ale psal, že zažíná teprve poslouchat zvuky a přes radio turbo slyšet moc není. Řekl bych, že to bude v pohodě Počkej, čemu by jsi nevěřil? Já jen doufám, že vše bude OK. Má to teprve najeto 128000Km. Tomu bych tolik nevěřil, ale to je jedno, když se s tím dobře zachází, vydrží hodně Citovat
MatrixChose Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Původně zaslal: Petr Mazour Počkej, čemu by jsi nevěřil? Těm km Citovat
Petr Mazour Odesláno 8. září 2008 Autor Odesláno 8. září 2008 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Petr Mazour Počkej, čemu by jsi nevěřil? Těm km Ani když to má servisku a v roce 2005 to mělo najeto nějakých cca 90000Km. :-) Citovat
Petr Mazour Odesláno 8. září 2008 Autor Odesláno 8. září 2008 další věc, interiér je naprosto špičkový, žádné prosezené ani odrané sedačky, ani volant, atd. Citovat
MatrixChose Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Původně zaslal: Petr Mazour Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Petr Mazour Počkej, čemu by jsi nevěřil? Těm km Ani když to má servisku a v roce 2005 to mělo najeto nějakých cca 90000Km. :-) Jakej je to rok? Ale jinak je to fakt jedno, já to neřeším a jezdím. Jinak serviska taky není bůhví jakej důkaz Citovat
Petr Mazour Odesláno 8. září 2008 Autor Odesláno 8. září 2008 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Petr Mazour Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Petr Mazour Počkej, čemu by jsi nevěřil? Těm km Ani když to má servisku a v roce 2005 to mělo najeto nějakých cca 90000Km. :-) Jakej je to rok? Ale jinak je to fakt jedno, já to neřeším a jezdím. Jinak serviska taky není bůhví jakej důkaz Podle papírů bylo auto uvedeno do provozu 12.2003 Citovat
MatrixChose Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Právě, auto za 3/4 milionu a jezdit jen 30 t ročně. Neříkám, že nikdo takový není ale stojí to aspoň o zamyšlení Citovat
Petr Mazour Odesláno 8. září 2008 Autor Odesláno 8. září 2008 Původně zaslal: MatrixChose Právě, auto za 3/4 milionu a jezdit jen 30 t ročně. Neříkám, že nikdo takový není ale stojí to aspoň o zamyšlení Dá se tedy nějak zjistit, kolik to má najeti skutečně? Citovat
MatrixChose Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Asi těžko, dá se ale zjistit kdy a kolik km to mělo při poslední návštěve v autorizáku Citovat
Petr Mazour Odesláno 8. září 2008 Autor Odesláno 8. září 2008 Původně zaslal: MatrixChose Asi těžko, dá se ale zjistit kdy a kolik km to mělo při poslední návštěve v autorizáku Posledni garančka je 1.10.2004 při 56000km. Což si myslím, že teď těch 128000 odpovídá ne? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.