sucram® Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Původně zaslal: Dave405 Cena je o dohodě, jako vždy Kdyby to mělo normální kufr, tak už mi to stojí před barákem, protože druhá taková audi se už asi nenajde koukám, že prodejce je z Třince jako já ... proč to nehodí na förum kabelovky do sekce inzerce? Pokud kabelovku nemá rád to tam hodím ... btw ty jsi taky z Třince? Citovat
sucram® Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 teď mě ještě napadlo, že známý z Českého Těšína sháněl auto za 20-30 tisíc .. pošlu mu link Citovat
oni Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 teda moc peknej kousek,jen co je pravda.... Citovat
Dave405 Odesláno 17. říjen 2008 Autor Odesláno 17. říjen 2008 Původně zaslal: sucram® Původně zaslal: Dave405 Cena je o dohodě, jako vždy Kdyby to mělo normální kufr, tak už mi to stojí před barákem, protože druhá taková audi se už asi nenajde koukám, že prodejce je z Třince jako já ... proč to nehodí na förum kabelovky do sekce inzerce? Pokud kabelovku nemá rád to tam hodím ... btw ty jsi taky z Třince? Nejsem z Třince. Myslím, že kabelovku má. Co vím, tak to inzeruje na sbazar, v avízu, audi clubu a teď to je i tady. Citovat
Dave405 Odesláno 19. říjen 2008 Autor Odesláno 19. říjen 2008 Tak prodáno za 27.000Kč. Přijeli pro to nějací mladí kluci, co dlouhou dobu objížděli inzeráty na audi80 do 30tkč a údajně něbylo z čeho vybírat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.