Blekota Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Zdravím. Nevíte kde sehnat service manuál na P205 GRD v Dieselu? Všude jsem našel jen benzínáky, ale já bych potřeboval ten manuál na nafťáka. Díky za rady Citovat
vix Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Kniha \" Jak na to - Peugeot 205\" (popř. 405, 309, 306) a nebo manuály tady na foru v sekci download. Citovat
Blekota Odesláno 8. září 2008 Autor Odesláno 8. září 2008 Díky moc za rady. Nedávno jsem si pořídil P 205 GRD a jsem moc spokojenej, autíčko jezdí bájo Sem tam potřebuje nějakou tu opravu, takže se servisní manuál hodí Citovat
renm Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Původně zaslal: Blekota Díky moc za rady. Nedávno jsem si pořídil P 205 GRD a jsem moc spokojenej, autíčko jezdí bájo Sem tam potřebuje nějakou tu opravu, takže se servisní manuál hodí Kniha jak na to by ti na většinu otázek měla stačit...no a když ne tak pak je tu pár for kde ti určitě poradí Citovat
Blekota Odesláno 9. září 2008 Autor Odesláno 9. září 2008 Díky. Ještě dotaz, ta kniha Jak na to se dá koupit nebo je někde v pdf? Jinak z toho downloadu tady můžu normálně stahovat? Citovat
Blekota Odesláno 10. září 2008 Autor Odesláno 10. září 2008 Kdyžtak tedy mail: fantomasmag@seznam.cz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.