Ludek78 Odesláno 8. září 2008 Autor Odesláno 8. září 2008 Ted trosku stupidni dotaz je to normalni nebo to znamena ze to servo je spatny? Citovat
omegaalfa Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 je to v pohodě - je to klima - dělá to i když je vyplá (ptal jsem se na to v Autospolu, protože jsem taky netušil) běží to asi 90 sekund po vypnutí Citovat
Ludek78 Odesláno 8. září 2008 Autor Odesláno 8. září 2008 Oooooo dekuji mockrat.....muzu klidne spat to vis ja jsem z toho auta jeste vyhoukanej.Jsem to privezl teprve pred tydnem takze fakt nevim co od toho cekat....jeste jednou diky Citovat
ekino Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Mne to tiez robi a v servide mi povedali, ze to je servo a tiez ze si to nemam vsimat. Citovat
svanovsky Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Ahoj. Mě to také dělá. Když jsem si toho všiml poprvé, tak jsem trošku bádal, ale stejně na nic nepřišel. Když jsem pak zjistil, že to dělá pokaždé, jen si to ne vždy všimnu, tak jsem to přestal řešit. Teď aspoň vím, že nejsem jedinej. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.