Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravicko ve spolek :) fotku dodam po sleze...jen bych se(i se smojim malym autii) vam rad predstavil :) mam 24 a mam prvni autii :) uz tretim rokem a jde o pažouta 306 1,6 i 65 kw 98 r.v. ...koupil jsem ho od znameho z prace(110 tis.),ktery si s nim daval opravdu kazdy den kaficko,takze sem koupil opravdu kvalitu...i kdyz o rok pozdeji(mensi havarie)jsem zjistil,ze autii bylo parkrat pres strechu...mechanici trochu nadavali,ze mi nedsedi ani jeden sroub od predniho svetla...ovsem to auti nema chybu,ba dokonce ma svou osobnost,dnes jsem jej kompletne umyl a vycistil a z niceho nic mi opet zacal fungovat centr.zamyk.dalkovy na klici :) opravdu mi vypovedel sluzbu a ja si lamal hlavu co s tim :) stacilo ho umyt a on me zacal mit opet rad...jiz mam objednanou sport sedacku a tesim se az do ni zasednu a projedu ho :) takze asi tak :) snad se vam bude libit,i kdyz neni uplne dokonale :) ---------------------> ahoj ananas

Odesláno

Tak tě taky vítám mezi nás,hlavně taky teda nějaký ty fotečky toho tvýho mazílka,no a aby ti nějaký ten čas vydržel,a hodně km bez nehod:):papa

Odesláno

tak to je on :) je po oprave,ale jeste chybi nalakovat predni naraznik...celej + mam v planu poridit sportovni pera a sportovni sedacka uz je na ceste :)

pazout01un8.jpg

pazout02yq8.jpg

[upravil dne 8.9.2008 ananas]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...