čakom Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Proč jsou na předních tlumičích dvě pružiny? [upravil dne 5.9.2008 čakom] Citovat
f3Rd@ Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 spis bych rekl stavitelna tuhost, jako ze tu jednu pruzinu pritvrdis tim, ze ji vic zmacknes Citovat
čakom Odesláno 6. září 2008 Autor Odesláno 6. září 2008 Stavitelná tvrdosr se šteluje na tlumičích. Citovat
olda Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 Je to stavitelná tuhost,když přitáhneš matku,tak se ta menší pružina stahuje,může být až na tvrdo. Citovat
tom406 Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 Původně zaslal: čakom Proč jsou na předních tlumičích dvě pružiny? [upravil dne 5.9.2008 čakom] S dovolením bych se toho ujal. Ta plochá pružina je pouze vyvěšovací pružina!!!slouží k tomu aby při nadlehčení kola nevyskočila hlavní pružina z misky.Já mám podvozek D2RACING a tam je to zase řeeno tak že když snížím výšku auta tak aby se to nevyvěsilo z misek tak dokážu i skrátit tlumič a to tak že se zašroubuje do vlastního těla a tím dojde k tomu že když auto nadzvednu tak se mi kolo vyvěsí je třeba 4cm což je pracovní dráha. V namontovaném stavu je ta plochá pružina uplně zmáčklá.Proto má ploché závity aby to sedělo na sobě [upravil dne 6.9.2008 tom406] Citovat
čakom Odesláno 6. září 2008 Autor Odesláno 6. září 2008 Původně zaslal: tom406 Původně zaslal: čakom Proč jsou na předních tlumičích dvě pružiny? [upravil dne 5.9.2008 čakom] S dovolením bych se toho ujal. Ta plochá pružina je pouze vyvěšovací pružina!!!slouží k tomu aby při nadlehčení kola nevyskočila hlavní pružina z misky.Já mám podvozek D2RACING a tam je to zase řeeno tak že když snížím výšku auta tak aby se to nevyvěsilo z misek tak dokážu i skrátit tlumič a to tak že se zašroubuje do vlastního těla a tím dojde k tomu že když auto nadzvednu tak se mi kolo vyvěsí je třeba 4cm což je pracovní dráha. V namontovaném stavu je ta plochá pružina uplně zmáčklá.Proto má ploché závity aby to sedělo na sobě [upravil dne 6.9.2008 tom406] čekal jsem na to až se tady ukážeš Myslel jsem si že to budeš vědět. díky [upravil dne 6.9.2008 čakom] Citovat
tom406 Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: tom406 Původně zaslal: čakom Proč jsou na předních tlumičích dvě pružiny? [upravil dne 5.9.2008 čakom] S dovolením bych se toho ujal. Ta plochá pružina je pouze vyvěšovací pružina!!!slouží k tomu aby při nadlehčení kola nevyskočila hlavní pružina z misky.Já mám podvozek D2RACING a tam je to zase řeeno tak že když snížím výšku auta tak aby se to nevyvěsilo z misek tak dokážu i skrátit tlumič a to tak že se zašroubuje do vlastního těla a tím dojde k tomu že když auto nadzvednu tak se mi kolo vyvěsí je třeba 4cm což je pracovní dráha. V namontovaném stavu je ta plochá pružina uplně zmáčklá.Proto má ploché závity aby to sedělo na sobě [upravil dne 6.9.2008 tom406] čekal jsem na to až se tady ukážeš Myslel jsem si že to budeš vědět. díky [upravil dne 6.9.2008 čakom] není zač-kdykoli k dispozici pokud budu vědět:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.