307rg Odesláno 12. duben 2013 Odesláno 12. duben 2013 že to viacej hučí pri pomalých rýchlostiach a menej pri rýchlejšej jazde je logické, účinok čerpadla sa práve podľa rýchlosti mení ak nepomôže doliatie, odvzdušnenie, prípadne výmena kvapaliny tak asi už čerpadlo dožíva... Citovat
Pezotista Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 Moze to byt aj horne ulozenie tlmicov, kazdopadne ako prve skontroluj servoolej a potom popros niekoho aby tocil volantom a ty popocuvaj z kadial to ide. Ak od kolies tak je to ulozenie. Ak sa aj tazsie toci volantom potom je to servo a treba cim skor vymenit, skus pozriet servo na ebayi. Citovat
44Honza Odesláno 16. říjen 2013 Odesláno 16. říjen 2013 Ahoj pánové,poradí mi někdo jak je připevněný servo ke karoserii?Občas sem zaslechl nějaký bouchnutí zespodu auta,myslel jsem že to klepe výfuk do spodku auta ale nakonec jsem zahejbal se servem a ejhle kleplo to o to příčku vedle něho směrem k chladiči.Nepřišel jsem na to jak tam vlastně drží,dělá to na mě dojem jako když tam jen visí a při jízdě se hejbe sem tam.Díky za info. [upravil dne 16/10/13 17:22 od 44Honza] Citovat
307rg Odesláno 17. říjen 2013 Odesláno 17. říjen 2013 spodný silentblok je už asi KO tak by ho bolo dobre vymeniť.... bolo by dobre ho vymeniť, ale peugeot to nepredáva a niekde inde som to takisto nezohnal.... nakoniec som to riešil pridaním gumenných podložiek vyrobených na kolene z toho čo som doma našiel ...a nepíšeš ani len rok výroby, spodný držiak je v starších modeloch trocha iný ako v tých novších, avšak myslím si, že problém je práve ten gumený silentblok, ktorý je trocha slabý na naše cesty takže po rokoch sa pretrhne a potom to už iba búcha o karosériu a tie vrchné silentbloky tiež nie sú nejoko extra silné, takže odporúčam ten spodný poriešiť čím skôr aby sa neutrhli aj vrchné Citovat
44Honza Odesláno 17. říjen 2013 Odesláno 17. říjen 2013 OK díky pokusim se to nějak vyřešit doma něco najdu hlavně aby to neupadlo uplně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.