Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim,namontoval jsem se prestavbovou sadu hid xenon,a zda se mi ze mi to sviti moc dolu do zeme,a to je mam sestelovany koleckem nejvic nahoru?nevite jestli se da ta trubicka ve ktere je ta zarovka -vybojka nejak stelovat?predem dik

Odesláno

A mas tam tu vybojku zastrcenou spravne vodorovne ? protozej a ted taky menil zarovky sice jen H7 ale proste sem ji mel strcenou ze smerovala nahoru a pak vecir me to take desne svitilo predsebe tak nadruhy den sem je otocil ti mvyrezem anhoru a uz tam pasovala krasne vodorovne a ted to sviti tak jak ma.

Odesláno

presne tak, na ´307 to tam niekedy nesadne ako ma...musis to tam trochunarvat...aspon u mna:super

Původně zaslal: midiborec307

A mas tam tu vybojku zastrcenou spravne vodorovne ? protozej a ted taky menil zarovky sice jen H7 ale proste sem ji mel strcenou ze smerovala nahoru a pak vecir me to take desne svitilo predsebe tak nadruhy den sem je otocil ti mvyrezem anhoru a uz tam pasovala krasne vodorovne a ted to sviti tak jak ma.

Odesláno

Při usazování žárovek, hlavně H7, chce to si s tím trochu pohrát. Ještě, že to sklo je čiré a je pěkně vidět na žárovku. :super:super:super

Se shora je na světle seřizovací šroub na imbus, tím se to naklápí nahoru(dolu) a směrem k blinkru je sroub na šroubovák a tím se to šteluje do stran.:myslim

[upravil dne 5/9/08 Bohumil]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...