Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Jake pneu?

Recommended Posts

Odesláno

Jake pneu by melo byt aby to spravne ukazovalo rychlost na 15palcove kola, trebas na toto 6J 15 ET 28 ? :myslim

a dalsi otazka jake spravne ET by melo byt pri tech pneu na P306? :myslim

jake nejsirsi pneu je mozne na 6J ?

no to je asi zatim vse :D

nekde tu sem videl i odkaz na nejakou prepocitavaci tabulecku ale uz sem to nekam zaklikal a nejak to nemuzu najit :roll

Odesláno
Původně zaslal: Tjadyda

Jake pneu by melo byt aby to spravne ukazovalo rychlost na 15palcove kola, trebas na toto 6J 15 ET 28 ? :myslim

a dalsi otazka jake spravne ET by melo byt pri tech pneu na P306? :myslim

jake nejsirsi pneu je mozne na 6J ?

no to je asi zatim vse :D

nekde tu sem videl i odkaz na nejakou prepocitavaci tabulecku ale uz sem to nekam zaklikal a nejak to nemuzu najit :roll

Všechno máš v techničáku. Šířku pneu si sám snadno spočítáš, co nejvíc se Ti tam vejde. Mrkni kolik máš místa mezi kolem a podběhem a počítej. :D Stejně tak ET, jde prostě jen o to, aby Ti to někde neštrejchalo. Já osobně bych dal na 6J max 185ky. Když bude disk moc zalezlej v gumě, nevypadá to hezky.

Jinak ohledně rychlosti, tak ta tabulka je tady

http://www.tuning.sk/converter_wheels.php

:papa

Odesláno

dik, ale s tim ET mi to stejne neni jasne uz sem koukal i na nejake nakresy ale moudrej z toho nejsem :myslim

no neva, asi pojezdim to co mam a budu resit az budu kupovat dalsi

kazdopadne DIK :papa

Odesláno

dik, ale s tim ET mi to stejne neni jasne uz sem koukal i na nejake nakresy ale moudrej z toho nejsem :myslim

no neva, asi pojezdim to co mam a budu resit az budu kupovat dalsi

kazdopadne DIK :papa

ET je zális (tj. vzdálenost středu kola od dosedací plochy ráfku), neboli kolik kolo zapadne do blatníku. Přikládám nákres, směrem dolů je jakoby ven z auta. Čím menší ET, tím bude kolo více z blatníku ven. Já mám 195ky gumy, ET 15. Kdybych měl ET třeba 24, tak už by mi to drhlo o plastové nadkolí. :papa

post-0-14109601984108_thumb.jpg

Odesláno

no podle nakresu bych topochopil obracene, cim mensi ET timkolo je vic sedle k autu, sem stoho nejak zmatenej

Odesláno

no podle nakresu bych topochopil obracene, cim mensi ET timkolo je vic sedle k autu, sem stoho nejak zmatenej

:D

Chce to trochu představivosti... :-)

Jakoby směrem nahoru nasazuješ kolo na auto. Však je to i poznat, kde musí být buben, kotouč. Čím menší ET, tím více leze kolo ven, vo tom žádná... ;)

Odesláno

:myslim hmm

:)

Ještě jinak - dosedací plocha je na místě, tam, kde jsou šrouby, s tím se nehejbe, ale zmenšíš ET - tj. střed (čerchovaná čára) se sníží, přiblíží dosedací ploše, a tím i celý ráfek se sníží více dolů a tím jakoby ven z auta.....

Už nevím.........

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...