Guest Tjadyda Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Jake pneu by melo byt aby to spravne ukazovalo rychlost na 15palcove kola, trebas na toto 6J 15 ET 28 ? a dalsi otazka jake spravne ET by melo byt pri tech pneu na P306? jake nejsirsi pneu je mozne na 6J ? no to je asi zatim vse nekde tu sem videl i odkaz na nejakou prepocitavaci tabulecku ale uz sem to nekam zaklikal a nejak to nemuzu najit Citovat
Lluciano Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Původně zaslal: Tjadyda Jake pneu by melo byt aby to spravne ukazovalo rychlost na 15palcove kola, trebas na toto 6J 15 ET 28 ? a dalsi otazka jake spravne ET by melo byt pri tech pneu na P306? jake nejsirsi pneu je mozne na 6J ? no to je asi zatim vse nekde tu sem videl i odkaz na nejakou prepocitavaci tabulecku ale uz sem to nekam zaklikal a nejak to nemuzu najit Všechno máš v techničáku. Šířku pneu si sám snadno spočítáš, co nejvíc se Ti tam vejde. Mrkni kolik máš místa mezi kolem a podběhem a počítej. Stejně tak ET, jde prostě jen o to, aby Ti to někde neštrejchalo. Já osobně bych dal na 6J max 185ky. Když bude disk moc zalezlej v gumě, nevypadá to hezky. Jinak ohledně rychlosti, tak ta tabulka je tady http://www.tuning.sk/converter_wheels.php Citovat
Guest Tjadyda Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 dik, ale s tim ET mi to stejne neni jasne uz sem koukal i na nejake nakresy ale moudrej z toho nejsem no neva, asi pojezdim to co mam a budu resit az budu kupovat dalsi kazdopadne DIK Citovat
Lluciano Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 Původně zaslal: Tjadyda dik, ale s tim ET mi to stejne neni jasne uz sem koukal i na nejake nakresy ale moudrej z toho nejsem no neva, asi pojezdim to co mam a budu resit az budu kupovat dalsi kazdopadne DIK ET je zális (tj. vzdálenost středu kola od dosedací plochy ráfku), neboli kolik kolo zapadne do blatníku. Přikládám nákres, směrem dolů je jakoby ven z auta. Čím menší ET, tím bude kolo více z blatníku ven. Já mám 195ky gumy, ET 15. Kdybych měl ET třeba 24, tak už by mi to drhlo o plastové nadkolí. Citovat
Guest Tjadyda Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 no podle nakresu bych topochopil obracene, cim mensi ET timkolo je vic sedle k autu, sem stoho nejak zmatenej Citovat
Lluciano Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 Původně zaslal: Tjadyda no podle nakresu bych topochopil obracene, cim mensi ET timkolo je vic sedle k autu, sem stoho nejak zmatenej Chce to trochu představivosti... :-) Jakoby směrem nahoru nasazuješ kolo na auto. Však je to i poznat, kde musí být buben, kotouč. Čím menší ET, tím více leze kolo ven, vo tom žádná... Citovat
Lluciano Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 Původně zaslal: Tjadyda hmm Ještě jinak - dosedací plocha je na místě, tam, kde jsou šrouby, s tím se nehejbe, ale zmenšíš ET - tj. střed (čerchovaná čára) se sníží, přiblíží dosedací ploše, a tím i celý ráfek se sníží více dolů a tím jakoby ven z auta..... Už nevím......... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.