bogdy Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 chci se zeptat jestli někdo neznáte nějakého autičalouníka v olomouckém bo ostravském kraji??? někoho co by jste doporučili. díky moc Citovat
P607Olda Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Firmu \"autočalounictví\" jsem ještě neviděl. Co bys potřeboval? Veterána, nebo roztržený potah? Nebo vypolstrovat prosezené sedadlo a podepřít záda? Na to vše bych věděl rady. Citovat
bogdy Odesláno 4. září 2008 Autor Odesláno 4. září 2008 někoho kdo se tím zabývá... potřebuji potáhnout strop a sloupky u P307 Citovat
P607Olda Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Teda bogdy, ty jsi jak tajenka. To chceš potáhnout jinou látkou, nebo dokonce kůží? Anebo to máš potrhané - špinavé? Protože určitě by bylo jednodušší sehnat jiné z vraku, dokonce i vzor, který potřebuješ. Anebo chceš něco extra? Citovat
bogdy Odesláno 5. září 2008 Autor Odesláno 5. září 2008 mám to roztrhané... to jde vyměnit kus za kus? to jsem nevěděl... a jinak jsem to chtěl bo chci nechat potáhnout černou látkou ne kůží. Citovat
P607Olda Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Auto je jak stavebnice, určitě by nebyl problém sehnat náhradní díl. Dokonce (hle!) bych zkusil poptat nový - už pro cenovou informaci. A pak vrakáče, anebo nějakou havárku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.