Přema Odesláno 4. září 2008 Autor Odesláno 4. září 2008 To zapuštení právě řeším......nechám tam udělat takové malé lízátko s výřezama na výfuky........ Citovat
Přema Odesláno 4. září 2008 Autor Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: Freeman A liší se to od nějak od atrapy? Má to lepší tah, nebo proč si se s tím vlastně dělal? Moc to nechápu ... Má to lepší zvuk....a hlavně se jedná o vzhled....... Citovat
buml Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 pekny Premo, ale to zapusteni fakt udelej, dostane to pak poradnej smrnc;) Citovat
jozefsv Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 vidim dobre?z jedneho koncoveho tlmica idu dve vyvody?v tom pripade sa mi to nepaci Citovat
jarajarda Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Ovšem toto je povedené Těším se až ho na srazu uvidím a uslyším:super Citovat
Přema Odesláno 5. září 2008 Autor Odesláno 5. září 2008 Původně zaslal: jozefsv vidim dobre?z jedneho koncoveho tlmica idu dve vyvody?v tom pripade sa mi to nepaci Kdybys viděl 407mu zespodu tak bys viděl že to fakt jinak nejde a že místo na druhý tlumič tam opravdu není.....co je na tomhle špatného??????? Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Budu hodnotit live , snad už i s lízátkem . Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 uz na 406 je malo mista na tllumic na prave strane a co teprve na 407 v kombajnu, lizatko schvaluji, bude to urco lepsi :-) Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Původně zaslal: Blizzard duplexy máš udělaný hezky (kdyby fungoval na autodoplňkách e-shop, tak bych je možná stačil do srazu taky, ale nende a nyvíc budou teď xenony ) >OK406 Desing znamená něco jiného než Design. Nechápu proč, ale spousta lidí to prohazuje xenony, duplex, pak folie, kridlo uz mas? Ty z toho delas Scratch car 2 :-) ne vazne, co budes mit za duplex? Citovat
f3Rd@ Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Původně zaslal: Scratch uz na 406 je malo mista na tllumic na prave strane a co teprve na 407 v kombajnu, lizatko schvaluji, bude to urco lepsi :-) malo mista? je tam uplne stejne mista jako na strane leve... Citovat
Blizzard Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: Blizzard duplexy máš udělaný hezky (kdyby fungoval na autodoplňkách e-shop, tak bych je možná stačil do srazu taky, ale nende a nyvíc budou teď xenony ) >OK406 Desing znamená něco jiného než Design. Nechápu proč, ale spousta lidí to prohazuje xenony, duplex, pak folie, kridlo uz mas? Ty z toho delas Scratch car 2 :-) ne vazne, co budes mit za duplex? když to klapne, tak křídlo přijede na sraz ale zklamu tě, bude to originál duplexy budou v průměru 100 ale až tak v říjnu . Citovat
jozefsv Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: jozefsv vidim dobre?z jedneho koncoveho tlmica idu dve vyvody?v tom pripade sa mi to nepaci Kdybys viděl 407mu zespodu tak bys viděl že to fakt jinak nejde a že místo na druhý tlumič tam opravdu není.....co je na tomhle špatného??????? nevidel som 407 zo spodu to je fakt.myslis ze takto to bude rovnomerne dymyt z vyfuku? Citovat
Přema Odesláno 5. září 2008 Autor Odesláno 5. září 2008 Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: Přema Původně zaslal: jozefsv vidim dobre?z jedneho koncoveho tlmica idu dve vyvody?v tom pripade sa mi to nepaci Kdybys viděl 407mu zespodu tak bys viděl že to fakt jinak nejde a že místo na druhý tlumič tam opravdu není.....co je na tomhle špatného??????? nevidel som 407 zo spodu to je fakt.myslis ze takto to bude rovnomerne dymyt z vyfuku? Právě že dýmí a to na 100% protože ta druhá trubka není jen přiložena k té první ale ta druhá je vložena do té první tak aby to vhnánělo splodiny do obou......několikrát je to vyzkoušené a fakt to dýmí z obou stejně..... Citovat
jozefsv Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: Přema Původně zaslal: jozefsv vidim dobre?z jedneho koncoveho tlmica idu dve vyvody?v tom pripade sa mi to nepaci Kdybys viděl 407mu zespodu tak bys viděl že to fakt jinak nejde a že místo na druhý tlumič tam opravdu není.....co je na tomhle špatného??????? nevidel som 407 zo spodu to je fakt.myslis ze takto to bude rovnomerne dymyt z vyfuku? Právě že dýmí a to na 100% protože ta druhá trubka není jen přiložena k té první ale ta druhá je vložena do té první tak aby to vhnánělo splodiny do obou......několikrát je to vyzkoušené a fakt to dýmí z obou stejně..... tak potom sa to da Citovat
asaad Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Pekny.skoda jen ze to neni aspon trosku zapusteny do narazniku Citovat
urdemala Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 no a mě tuhle nadával technik na stk, že mi to kouří nevim co by říkal kdyby ten chudák viděl tohle Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: Scratch uz na 406 je malo mista na tllumic na prave strane a co teprve na 407 v kombajnu, lizatko schvaluji, bude to urco lepsi :-) malo mista? je tam uplne stejne mista jako na strane leve... na prave strane je mene mista kvuli hadicce od nadrze a tak celkove se muselo trosku rezat oproti leve strane Citovat
urdemala Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 no mě právě nesplňovalo. mimochodem, jak je to u duplexu na stk (když je tam z výroby), to jako má dvě sondy nebo jeden výfuk zacpe ponožkou? Citovat
jozefsv Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Původně zaslal: urdemala no mě právě nesplňovalo. mimochodem, jak je to u duplexu na stk (když je tam z výroby), to jako má dvě sondy nebo jeden výfuk zacpe ponožkou? u nas jednu stranu zapchavali Citovat
vendelinek Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Původně zaslal: urdemala no mě právě nesplňovalo. mimochodem, jak je to u duplexu na stk (když je tam z výroby), to jako má dvě sondy nebo jeden výfuk zacpe ponožkou? No ,jak to zacpe ponožkou,tak sou emise v pr..................:potlesk:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.