Pe.Tr Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 No možná i vzal Každopádně vše na fotkách zachycené bylo zvládnuto během jednoho týdne s tím že jsem normálně makal v práci a děti (2-slovy dvě ) a ženu měl normálně doma . Za svoz materiálu a nahození stěn mega díky členu Adrajovi a jeho otci takže prvně tapety dolu Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. září 2008 Autor Odesláno 3. září 2008 Bohužel byly v celém bytě a na sobě měli už spousty vrstev barvy Citovat
chuck11 Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 tapety dole a následoválo oškrábání stěn? Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. září 2008 Autor Odesláno 3. září 2008 vše šlo skoro jak po másle , jen času ubývalo Citovat
agresssor Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Takhle zadirat deti:D ze se nestydis:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. září 2008 Autor Odesláno 3. září 2008 v podstatě harmonogram byl takovy že Adrajovi vyštukovali pulku bytu v pondělí a já měl za ukol tu pulku vymalovat (2x bíla vrstva včetně stropu a 2x barva ) ,uklidit a přestěhovat druhou pulku bytu do te prvni a připravit ji k dalšimu nahozu , tedy strhnout tapety oškrabat .... už nikdy Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. září 2008 Autor Odesláno 3. září 2008 před strhnutim sem je nechal malinko vyřádit Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. září 2008 Autor Odesláno 3. září 2008 Bohužel ten nejmladší smrad našel dnes někde lihovou fixu a hodil na zed dve metrove lajny , no vysvetlete mu že tam to byla tapeta na vyhozeni že Citovat
chuck11 Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: Pe.Tr do toho jsem zapojil i děti Chudák holčička ,ručky ji musely bolet:D Ps.nechtěl bych ji pak koupat,ta musela vypadat teda Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. září 2008 Autor Odesláno 3. září 2008 no ale ať vidíte finále , upozorňuji že jsem maloval asi po druhé v životě , toto je obyvák. Citovat
chuck11 Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Tak to jsem ti ani nestih napsat že to kreslení si němněl dělat,ponevadž si budou chtít kreslit dál i na nově namalovaném :D Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. září 2008 Autor Odesláno 3. září 2008 Kuchyň , ano linka stále původní ale nejdříve budou new kolečka pro pažoutka :D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. září 2008 Autor Odesláno 3. září 2008 Ložnice , zprvu jsem se toho lekl ale po vyschnutí naštěstí parada Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.