Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte

K mojmu peugeotu som dostal nahradny kluc na ktorom je nejaky papierovy stitok citujem:

Code d´accés

Co som pochopil, ze je nejaky pristupovy kod:myslim

Dalej sa tam nachadza stvorznakovy napis uvediem priklad H Z D 4 (tento kod je iba vymysleny:D, ale tvar je taky isty - tri pismmena a jedno cislo)

Potom je tam VIN a cast vin kodu, dalej OF: xxxxxxx (sedemmiestne cislo) a este datum pred, ktorym sa nachadza velke pismeno s dvojcifernym cislom.

Neviete co by to mohlo byt?

Asi ma caka vymena baterie a bojim sa, ze sa mi zablokuje origo radio. Osobnu kartu nemam tak sa spolieham ze kod je uvedeny na stitku.

Popripade nie je mozne zistit kod radia cez VIN?

Vdaka za kazdu radu:super

Odesláno

jeste prosim pripis jaky mas model, pripadne typ autoradia (stary do rv.99, nebo novy.. nad rv.99)? u mojeho auta (stary model) s origo radiem philips bez displaye mam 4-mistny ciselny kod. Jak je to s radiama clarion v novejch modelech nevim :)

Odesláno

Sorrac, ze som neuviedol model:roll

Som v trochu inej technical group. Nad srdcom vyhral rozum a tak na miesto 406tky sa prehanam s ocosi mensim a lahsim bratom. Mam 206 SW 2.0 HDi, ale v tomto fore sa citim ako doma a je tu super partia:super

Dufam, ze ma nevyzeniete :bojim

Fakt netusim ake je tam radio ale predpokladam, ze do 206tky nemontovali Clarion. Nie je tam ziadne znacenie radia ako v 406tke.

Inac vdaka ak bude problem skusim sa obratit na servis ak nahodou.

Aspon viem co znamena cast tych kodov:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...