brutus7 Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Ahoj, koupil jsem si 407 SW v 2,0 HDi. Je dovezená z Itálie a má tudíž PC v italštině. Jde jej počeštit a to samé platí i pro GPS. Samozřejmě jsem už fórum pročítal a pochopil jsem, že nové mapy ČR si mohu stáhnout na netu, ale taky jsem se dočetl, že nějaký šikula rozdrbal celý kompl v autě a teď ho čeká výměna za 60tis. Toho se chci vyvarovat, tak se raději ještě ptám na návod co udělat, aby na mě pažoutek mluvil česky. Díky. A pokud by mi ho chtěl někdo odborně poladit, tak nezůstanu nic dlužen a přidám i lahvinku našeho dobrého moravského vínečka;) Citovat
MatrixChose Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Tak to tě asi zklamu ale zrovna na tohle se známý ptal tenhle týden v pondělí přímo v Peugeotu a je akorát 6 základních jazyků (čeština samozřejmě ne). Citovat
Zipík Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 JJ je to tak opravdu neumí česky ani pc ani navigace:grr.Milhaus65 se o to pokuší ale zatím se nic konkrétního neví Citovat
Milhaus65 Odesláno 15. září 2008 Odesláno 15. září 2008 Tak jsem byl 2 týdny offline = stěhování. Zrovna se zeptám tady 2 kolegů co mi pomáhají z textem, jak to jde ??? Citovat
somira Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 tady je část překladu co se podařilo mladýmu udělat, bohužel na to již nemá čas omlouvám se, že s překladem dál memůžu přispět http://rapidshare.com/files/147652957/p__345_eklad_peu_text.doc.html Citovat
Milhaus65 Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 Super, rychle jsem to prošel, večer na to sednu. cheero večer napíšu. Teď trochu nestíhám, viz příspěvek výš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.