mufisek Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Zdravím všechny příznivce této značky. Mám takový technický problém a doufám, že se najde někdo kdo by mi mohl poradit. Peugeota mám dá se říci doslova prolezlého, ale teď se mi ozvala závada, kterou nedokáži odhadnout. Když se auto zahřeje, tak se začne ozývat píštivý až zadírající se zvuk jakoby se protáčelo či zadíralo ložisko. Teďka je otázkou které. Ložisko v kole to není, ale reakce tohoto zvuku jsou na výmoly a pohyb volantu. Když za jízdy zhasnu motor ozývá se to trochu též, ale v malé intenzitě. Nestalo se vám to někomu???.......díky moc za rady Lukas Citovat
ivanh Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Nedam ti presnu odpoved ale par doplnujucich otazok alebo krokov. - ozýva sa zvuk pri stojacom aute? - podvozkove partie v poriadku - najdi si nejaku kludnu volnu cestu ( najlepsie bez vytlkov ) rozbehni auto a kontroluj ci je zvuk pri zabere - mozno prevodovka - vypni motor, vyrad rýchlost ( pozor ak mas posilovač musi pri brzdeni poriadne tlacit na pedal takze opatrne ) ak zvuk neprestal tak hladaj na podvozku, naboje brzdy... - Skontroluj po jazde teplotu nabojov na kolesach. Pozor brzdy mozu byt horuce. Porovnavacou metodou zistis ci je nieco minmoriadne horuce ( teplejsie ) ako na druhej strane a chybu hladaj tam. - Ma tvoje auto posilovac riadenia ( servo ) ? ak ano nebude chyba niekde tam? Pri pohybe volantu alebo tlaku na koleso stupne tlak v cerpadle a a preto sa moze zmenit zvuk cerpadla pripadne remena ktory pohana cerpadlo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.