Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přemku ja idem vo štvrtok na dovču.Ak to teda klapne a budem do 13 v čoudu.Ak vydržíš tak nie je problém.Ja si to dopredu nachystám aby nás niečo neprekvapilo a nechýbal nám nejaký klip.Moja predstava je 3000 ,- a nechám si zasa tvoj vrchný diel 5 dverý.Nech mi neprší do kufra.Je to na novom aute ktoré má 8 000 km.Nič tomu nieje.Máš v tom už aj započítanú výmenu.Ak chceš možeme si na večer zavolať.Ak mi pošleš číslo.Nerobí mi to problém.

Odesláno
Původně zaslal: romeos_76

Přemku ja idem vo štvrtok na dovču.Ak to teda klapne a budem do 13 v čoudu.Ak vydržíš tak nie je problém.Ja si to dopredu nachystám aby nás niečo neprekvapilo a nechýbal nám nejaký klip.Moja predstava je 3000 ,- a nechám si zasa tvoj vrchný diel 5 dverý.Nech mi neprší do kufra.Je to na novom aute ktoré má 8 000 km.Nič tomu nieje.Máš v tom už aj započítanú výmenu.Ak chceš možeme si na večer zavolať.Ak mi pošleš číslo.Nerobí mi to problém.

Ok beru ale zase já jsem od 12.9. taky na dovče jen se mezitím stavím na Pežo sraz a celý týden od 15.9.budu pryč takže by jsme to provedli až po 22.9. souhlas????, A ty 3000,- v českých nebo slovenských?????? ju číslo je +420774163392 dík moc......

• O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...