nosal Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 ahojky neviete poradit ako odpojit konektor pri demontaz predn dver je schovan pod gumov prechodkou ??? P 406 combi rv 97 Citovat
Ferry Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 jde to tezko a zatim jsem na to neprisel, zkousel jsem ho odpojovat u pravych i levych dveri ale oba jsem rozlamal ( castecne i vzteky ze to nejde ale bylo mi to jedno pac auto na kterem jsem to delal rozebiram na dily), po obvodu je nekolik hacku, ktere se musi nejakym zpusobem ( asi zastrcenim nejakeho hrotu do otvoru z predni casti ) vsechny najednou odehnout a pak s tim jde pootocit a rozpojit Citovat
Guest servisman Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 v knize se píše otáčením pojistného kroužku konektoru až do doby odpojení konektoru,zadní dveře jsem tak konektor odpojil [upravil dne 30/8/08 honza406] Citovat
Ferry Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 Původně zaslal: honza406 v knize se píše otáčením pojistného kroužku konektoru až do doby odpojení konektoru,zadní dveře jsem tak konektor odpojil [upravil dne 30/8/08 honza406] u prednich dveri je ale daleko blbejsi konektor, nejde s nim volne otacet, musi se na nej nasadit nejaky pripravek a tim uvnitr odblokovat ty zarazky a pak jde teprve sundat [upravil dne 30/8/08 Ferry] Citovat
Guest servisman Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 o tom v knize nepíšoí u předních dveří tak pak k čemu jsou Citovat
Ferry Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 zde cely navod na demontaz prednich dveri demontaz_dvere.pdf Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.