tajnejsvatej Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Mám 4 a půl roku starou 206. Po nastartování v pohodě, ale při zařazení rychlosti a přidání plynu slyším jako by něco šplouchalo pod kapotou / v motoru /. Jsem amater a moc motorum nerozumím, tak se nedivte formulaci. Jinak spotřeba je stejná a závadu nic nesignalizuje. Při jízdě to již nedělá. Dík za každou informaci. Citovat
Ferry Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 co to je za motor ? neni to jen proudici voda v topeni ? ale vseobecne zadne splouchani se vstrikovanim nema souvislost Citovat
tajnejsvatej Odesláno 29. srpen 2008 Autor Odesláno 29. srpen 2008 Je to benzin 1.4. V tom případě jsem rád. Zatím jsem s tím neměl větší problémy. jen těsnění pod hlavou. Něco se v autě šustne a já ksem hned v pohotovosti...... No a co ta voda v topení. Je to normální. nikdy předtím jsem si toho nevšiml. Pozoruji to poslední měsíc. Citovat
Ferry Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 muze to byt trochu zavzdusnene, zkontroluj hladinu vody v chladici Citovat
tajnejsvatej Odesláno 29. srpen 2008 Autor Odesláno 29. srpen 2008 Dobře. Každopádně dík za radu. Dám vědět. Citovat
tajnejsvatej Odesláno 31. srpen 2008 Autor Odesláno 31. srpen 2008 Bylo to jak jsi říkal. Díky za radu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.