flekies Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Nechaval jsem si plnit klimatizaci a ted pri spusteni klimatizace se rozsviti kontrolka STOP a palubní počítač hlásí ENGINE COOLANT TEMP TOO HIGH.Čidlo teploty je dávané nové.:myslimMáte někdo s tím zkušenosti? Poraďte co mám dělat.Nenašel jsem to nikde v příručce.Díky.Honza. [upravil dne 29/8/08 flekies] Citovat
brutall Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 musiš vyzkoušet nejdřív HLEDÁNÍ a nepsat \"prosím pomoc\" ale např. klimatizace -406 Citovat
flekies Odesláno 29. srpen 2008 Autor Odesláno 29. srpen 2008 tak dik za radu,ja uz to hledal ale nic jsem nenasel Citovat
ozzy56 Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Musíš počkat na klucí,co to znají--není to obvyklá porucha,asi Citovat
pet3b Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Jaký máš rok ?? starý nebo nový model?? mohl by to způsobovat ventilátor chlazení , točí se po zapnutí klimy? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 Jo to je dobra otazka Na predku auta mas 2 sahary, jedna je pre chladenie, druha je pre klimu. Ak zapnes klimu mala by sa roztocit. Skus to pozret. Citovat
pet3b Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 Původně zaslal: Lubk0 Jo to je dobra otazka Na predku auta mas 2 sahary, jedna je pre chladenie, druha je pre klimu. Ak zapnes klimu mala by sa roztocit. Skus to pozret. No takhle přesně to nefunguje,pokud jsou u staršího modelu 2 motorky ,fungují jak pro klimu tak chlazení vody oba ,jen se mění rychlosti ,to samé i u nového modelu kde je pouze jeden motor .Spínání motorku chlazení má za úkol ECU prostřednictvím relátek na základě informací z teplotního čidla motoru nebo jednotky klima a zároveň si ECU kontroluje obvody motorků chlazení ,takže pokud je nějaký problém a motorek který by měl běžet nemá obvod může se to takto hlásit. Citovat
flekies Odesláno 30. srpen 2008 Autor Odesláno 30. srpen 2008 mam nový model rok 2001,po zapnutí klimy se ventilátor točí,relátka se zkoušely měnit ale beze změny. Citovat
msoli Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 ja mam ten isty problem.A mne sa ani vetrak neroztoci.Skus na diagnostiku.Ja som este nemal cas to riesit.Mozno buduci tyzden Citovat
janou Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 Mal som podobný problem na 406 rv 2000 .Klima fungovala len za jazdy ,na križovatke keď som zastavil vypla .Po rozbehu zase išla.Bolo vadné výkonové rele ktoré je uchytene hneď vedľa baterky.Bolo úplne skorodované. Časom som musel vymeniť i predradný odpor , nešiel prvý stupen ventilátora. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.