Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nechaval jsem si plnit klimatizaci a ted pri spusteni klimatizace se rozsviti kontrolka STOP a palubní počítač hlásí ENGINE COOLANT TEMP TOO HIGH.Čidlo teploty je dávané nové.:myslimMáte někdo s tím zkušenosti? Poraďte co mám dělat.Nenašel jsem to nikde v příručce.Díky.Honza.

[upravil dne 29/8/08 flekies]

Odesláno

Jo to je dobra otazka :) Na predku auta mas 2 sahary, jedna je pre chladenie, druha je pre klimu. Ak zapnes klimu mala by sa roztocit. Skus to pozret.

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Jo to je dobra otazka :) Na predku auta mas 2 sahary, jedna je pre chladenie, druha je pre klimu. Ak zapnes klimu mala by sa roztocit. Skus to pozret.

No takhle přesně to nefunguje,pokud jsou u staršího modelu 2 motorky ,fungují jak pro klimu tak chlazení vody oba ,jen se mění rychlosti ,to samé i u nového modelu kde je pouze jeden motor .Spínání motorku chlazení má za úkol ECU prostřednictvím relátek na základě informací z teplotního čidla motoru nebo jednotky klima a zároveň si ECU kontroluje obvody motorků chlazení ,takže pokud je nějaký problém a motorek který by měl běžet nemá obvod může se to takto hlásit.

Odesláno

Mal som podobný problem na 406 rv 2000 .Klima fungovala len za jazdy ,na križovatke keď som zastavil vypla .Po rozbehu zase išla.Bolo vadné výkonové rele ktoré je uchytene hneď vedľa baterky.Bolo úplne skorodované. Časom som musel vymeniť i predradný odpor , nešiel prvý stupen ventilátora.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...